Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
По натпреварот со ПСЖ ме фати огромна желба пак да одам на Ноу Камп.

Luis Enrique said: “That last goal was scored by a fan who believed on the other side of the world”. Lucho, as always, had a pretty good point.[DOUBLEPOST=1489252845][/DOUBLEPOST]Меси сезонава 38 одиграни натпревари , 39 гола. :cuc: Уште најмалце 15 очекувам до крајо.

Последно уредено:
Не знам дали сте спомнале поназад, Нејмар глуми едно 5 мин во новиот ХХХ со Вин Дизел.

Холивуд имале скаути кои го следеле Нејмар последниве години, биле задоволни од неговата глума на фудбалските терени при што решиле да го регрутираат во филмската индустрија.(it's a joke):D

Не знам дали сте спомнале поназад, Нејмар глуми едно 5 мин во новиот ХХХ со Вин Дизел.

Холивуд имале скаути кои го следеле Нејмар последниве години, биле задоволни од неговата глума на фудбалските терени при што решиле да го регрутираат во филмската индустрија.(it's a joke):D
Лелее, колку смешно, ќе умрам од смешки ејј. Кај ти текна ова, цар си!

Шо фино ова, магично остануваш во игра за уште една титула, уште помагично ги губиш шансите за другата...

Back to reality :) Формата ни е страшно постојана...ајде во второ ќе се поправат. Не ја гледам потребата од 3-4-3 на гости против Депор ама ајде.

Формацијата си е океј и врши работа засега. Ама со Денис десно и Гомеш лево имаме нула пробивност и нула ширина во играта. Ракитиќ и Иниеста уште од почеток во второ, и Пако место Арда.

Крово ќе ми е ако на вакви утакмици ја изгубеме титулата... во второ Умтити, Иниеста и Пако место Алба, Гомеш и Роберто.. и формација 3-4-1-2...
Меси позади напаѓачите, Дениа и Туран по страна...

И тоа Депортиво игра без Андоне, Сиднеи и Москера, тројцата најбитни играчи :icon_mrgr:
Ако ставите некои посериозни играчи место дрвана од средина, 1-5 ќе тепате...

Секој кикс од сега може да не чини титула. Многу лош момент, против слаб противник, ама тоа е, секогаш на навидум лесните, се губат бодови.

Формацијата е ужас, да не се залажуваме со среќниот успех со ПСЖ. На тоа се надополнува и фактот дека доста слаби фудбалери имаме во почетните 11.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom