Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реал не тепаат вечерва. За 4 дена ја вративме разликата![]()
Да, ама катастрофа играат.. не гледам како би победиле, освен некој индивидуален потег ама нема више таму некој што може да напраи такво нештоИма уште цело второ полувреме, нема потреба да се баксузира пред време.
каква игра можеш да очекуваш кај кољачиве ?? редовно се игра тврд натпревар на калдерон без убавина во играта со доста остра игра(плати матје,ќе платеше и нејмар - имаше среќа ми се чини)Победа на Калдерон со доста лоша игра. Сега останува да се надеваме дека Реал ќе биде потопоен од подморницата
Добро да, ама јас не мислев на натпреварот туку на Барса. Изгледа играше 3-4-3 или некоја језива формација. Она што мора да се корегира е Бускец односно да се најде замена на некој начин во играчите што ни се достапни оти тоа што го прави на натпреварите е тежок очај.каква игра можеш да очекуваш кај кољачиве ?? редовно се игра тврд натпревар на калдерон без убавина во играта со доста остра игра(плати матје,ќе платеше и нејмар - имаше среќа ми се чини)
ЛШ е изгубена , претеризам е да очекуваш нешто да се случи позитивно,но затоа Ла Лига е на дофат