Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Победа на Калдерон со доста лоша игра. Сега останува да се надеваме дека Реал ќе биде потопоен од подморницата

Реал не тепаат вечерва. За 4 дена ја вративме разликата :D

Има уште цело второ полувреме, нема потреба да се баксузира пред време.
Да, ама катастрофа играат.. не гледам како би победиле, освен некој индивидуален потег ама нема више таму некој што може да напраи такво нешто :D

Победа на Калдерон со доста лоша игра. Сега останува да се надеваме дека Реал ќе биде потопоен од подморницата
каква игра можеш да очекуваш кај кољачиве ?? редовно се игра тврд натпревар на калдерон без убавина во играта со доста остра игра(плати матје,ќе платеше и нејмар - имаше среќа ми се чини)

ЛШ е изгубена , претеризам е да очекуваш нешто да се случи позитивно,но затоа Ла Лига е на дофат

каква игра можеш да очекуваш кај кољачиве ?? редовно се игра тврд натпревар на калдерон без убавина во играта со доста остра игра(плати матје,ќе платеше и нејмар - имаше среќа ми се чини)

ЛШ е изгубена , претеризам е да очекуваш нешто да се случи позитивно,но затоа Ла Лига е на дофат
Добро да, ама јас не мислев на натпреварот туку на Барса. Изгледа играше 3-4-3 или некоја језива формација. Она што мора да се корегира е Бускец односно да се најде замена на некој начин во играчите што ни се достапни оти тоа што го прави на натпреварите е тежок очај.

Back in the game muchacos :D Само да издржи подморницата оти се е можно.

Таман зедов да пишам барем нерешено да извадат, пенал :pos: ништо од киксот на гомнава :D

Ебате поганите усти шо сме , потопивме подморница. :pos:

Што пенал досуди ова не е нормално :mad::mad::mad::mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom