Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Заради ''техничка одлука" од составот отпаднаа Денис Суарез, Видал и Матје. Изгледа во нив ја гледа кривицата Енрике.

Маскерано го седна на клупа, добра е, ама пак без Иниеста...
Ама ај, МСН конечно во акција, нека почне забавата.

Некој добар сопкаст линк да пуштевте....фала однапред

Иако е почеток на сезона една работа многу ме радува. Приметив дека на кампот владее страшна атмосвера, не паметам вака да биле расположени навивачите ....

Е вака се ротира , супер е шо Иниеста и Маскерано се на клупата. Сега накај 60та минута треба да влезат Иниеста и Пако. Сепак мислам ќе чека и трет гол пред да направи измена.

Иако е почеток на сезона една работа многу ме радува. Приметив дека на кампот владее страшна атмосвера, не паметам вака да биле расположени навивачите ....
Пишав јас уште на почеток на сезона дека се работи на тоа да се подобри атмосфера. Посебен дел за навивачи, плус денес воџата води со микрофон, се вртат многу песни со одличен ритам и константно навивање, само уште да се зголеми бројката ќе има фантастична атмосфера, иако и ова е добро (y)

Последно уредено:
Стандард после кикс гледаме ваква голеада. Јасно беше дека Селтик ќе наебе вечерва. Нејмар топ, се утепа од асистирање.

Али задоволството не е целосно ради Лучо :facepalm:. Со една измена остана. Сенс нула, т.е у минус влага. Ај реков чека и Суарез да се запише у листа на стрелци, таман после тоа ќе го стави Пако у игра, ама не бе, иако таман беше 15 минути да изигра овој, у 75-та даде гол Суарез..

Па ако не игра он и остали новајлии на вакви натпревари кога имаш комотно водство, кога ќе игра /ат ? Хокеарски измени и менување на пола тим пак ли ќе правиш ?

Кога и да мења пола тим киксаме. Место да прави по една две ротации на утакмица, плус да мења на веќе добиен натпревар еден од триото, он не, ќе ги игра до крај па за две три кола сега сите ќе ги смени.
Т.е не, сега им е љут на Пако и остали па затоа ќе ги игра МСН до смрт. :)

Последно уредено:
2 измени имаше. Полувреме влезе Иниеста место Ракитич , и 61ва влезе Рафиња на местото на Бускетс. Сепак требаше и на Пако да му даде 15 мин , требаше и 3тата измена да ја искористи. Иниеста и Ракитич изиграа по 1 полувреме , Маскерано го остави на клупата , и на Бускетс го поштеди 30 минути. Сега за сега останува да видиме со нападот како ќе ротира.

Глуми строгоќа бе, затоа не стави ниеден од „кривците“ што играа против Алавес.

Реков ко почна сезоната овде состави ко постиравте дека Маске сеуште е првотимец ама еве 2 недели во септември и веројатно работата треба да се смени.. Умтити досега грешна нога не ставил а и разбива во скоковите.. Реално јас би го преферирал против француското напаѓачко дуо на Атлети

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom