Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Kако што беше и очекувано, можеби не вака али Селтик беше потопен заради се она што се случување прошлата утакмица со Алавес и сега реално беше да очекуваме вакво нешто бидејќи секогаш после некој очекуван кикс се дешава ова на наредниот противник.. како и да е се надевам дека Лучо веќе нема да ги прави тие хокеарски замени и да го менува цел тим на нареден меч, па да ни се деси нешто слично како со Алавес, наредниот меч со Леганес би можел да почне со Маскерано и со Иниеста пред Ракитиќ, а јас би му дал шанса и на Арда пред Нејмар за колку толку да одмори малце Нејмар и да биде подготвен за Атлетико, зашто веќе наредна Среда играме со нив ако не се лажам бидејќи има вонредно коло..

Последен пат овака очајна утакмица, во последната сезона на Рајкард треба да се бара...
Имавме со Тата неколку вакви мртви утакмици :D

Сме имале и со Пеп утакмица со 0 шутови во гол и никаква креација ....

Сме имале и со Пеп утакмица со 0 шутови во гол и никаква креација ....
Изгубија од Баерн се на се 7-0, имаше и со Тата мртви утакмици, оваа можда дадоа гол, ама подосадна утакмица одамна немам гледано, прво полувреме за малку не заспав, очај беше.

Stegen
Pique Masche Umtiti
Rafinha Rakitic Iniesta Alba
MSN

Толку лош е Видал шо мора формација да менваме

Маскерано ќе прави кикс, ептен нестабилен ми стои.

МСН :vozbud: Дефинитивно најдоброто трио што некогаш заиграло на фудбалските терени.

Ептен лоша тактика е ова. Среќа овие се превише неписмени.

Маскерано е преспор за ваква формација, го претрчуваат како мало дете, сите напади им одат по левава страна.

После МСН фудбалот ќе е бизерна работа !!!!
можда и ќе го укинат како спорт.. не гледам причина зошто да има фудбал после нив а? :D

чисто за инфо, 99% од фановите на барса го мислеа тоа и во ерата на Роналдињо за него......

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Се надевам дека се приземјивте сите што славевте тројна круна пред почетокот на сезоната, само затоа што сме имале добар трансфер-период. :icon_lol:
Па уште и замените ќе ни ја донеле Ла Лига.......:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom