Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако глеал некој нека каже како изиграа новиве прво полувреме, Гомес, Денис и Умтити..

Ај ако глеал некој нека каже како изиграа новиве прво полувреме, Гомес, Денис и Умтити..

Гомеш со феноменална топка до Меси , за овој да асистира за Арда. Плус имаше добра шанса , покрај стативата помина топката. Умтити направи пенал али го удри топката во раката , не беше баш нешто и негова вина немаше време да реагира. Иначе самоуверен ми стои , во трчањето потсеќа на Пике. :D ... Денис имаше добри пробиви , жеден е да се докажува.

И еве го Арда пак за 2-0 , феноменален е денеска. :vozbud: Умтити добар старт на топка , заградува многу брзо.[DOUBLEPOST=1471472044][/DOUBLEPOST]Гомеш мадре миа , какви топки пушта само. :vozbud: За мене играч на натпреварот вечерва. :cuc:

Последно уредено:
Каков настап на новите играчи , Гомез , Умтити и Дињ феноменални а Арда има одличен почеток на сезона!!!!!
:vozbud:

На хартија најсилен состав во последните неколку години..страшна клупа имаме..не знам како ќе изгледа ова во пракса, сеуште е рано..но делува многу ветувачки(y)

Kaква игра у пичку матер на сите. Особено новиве дечки газат. Триаголнициве и пасовиве ме потсеќаат на времето со Роналдињо, таа Барселона. Како подмачкано. Ептен силна клупа, нешто што и фалеше на Барса.

Мунир како игра човече. Растура. Каква контрола со топка, како да не е тој играч по кој плукавме минативе сезони.

Ako pojdi vo Sevilla instant karma na 14ti i na 17ti :icon_lol:
Vietto :kuracc:

Munir i Arda mnogu me iznenadija do sega sezonava.
Zasiluvanjata isto taka sega za sega koj od koj podobar.

So titula ja pochnuvame sezonava. Iskreno, odamna sme nemale olku shirok sostav. Toa rechisi i da garantira titula vo ligata, sho ne znachi deka bi bilo taka i vo LSH, tamu ne sekogash osvojuva najdobriot.
Kako i da e mislam deka ushte edna odlichna sezona e pred nas, dominacijata prodolzhuva. :aplauz:

Btw zaborajv kako e da se gleda fudbal vo normalen vecheren termin :D

IMG_20160817_165802.jpg

Последно уредено:
Рутински одработен реванш, едноставно уживанција се да ги гледаш како играат сите :D Најдобро од се е чувството кога се врши измена а квалитетот останува ист на теренот. Мислам дека после подолг период управава заврши одлична работа со засилувањата, уште само на Сампер да му се најди добар клуб за позајмица.
Штета за Маскерано. Втор одбранбен играч ни се повредува во втора офцијална утакмица од сезонава.

Убаво почната сезона. Нека се множат само титуливе.

За разлика од прошлата сезона, оваа доста широка и квалитетна клупа ќе имаме, нешто што фалеше лани и се осети во последните месеци, кога повеќето изгубија здив и делуваа анемично.

Засилувањава ветуваат, им треба време, им треба натпревари во нозе, но и те како ветуваат. Арда само нека продолжи вака, па и Мунир ако не го пуштат на позајмица, исто како нови засилувања ќе ги сметаме.

Гомеш ги има пасовите, треба само малце да се опушти, али добро, прв натпревар му е.

Диње послаба партија од првата со Севиља, неколку топки не му пројдоа, неколку пати изблокиран, али кога требаше пројде и Меси реализираше. Позади ок беше, еднаш само се изгуби, иначе ок.

Денис исто послаба партија во однос на првата. Во второ скроз падна. Мислам дека левата страна кај што е Иниеста подобро му лежи. А и на лево крило треба да се проба. На пријателскиве Лучо го играше исто како вечерва, десно на средина, имаше добра соработка со Меси, но мислам дека на левата страна подобри партии ќе покаже.

Умтити изигра топ партија, да не беше пеналот десетка ќе кажев, мада и не можеше нешто подобро да реагира во таа ситуација, брзо се деси се. Супер беше момакот, само да не го урочиме, одлична партија прикажа. И блокираше и сечеше навремено и одлично се поставуваше, а богами и сите чистења после корнерите беа со глава од негова страна. Доста сигурно делуваше.

Малце лошо повредиве што не заредија, тројца во два натпревари, добро е што не е ништо сериозно, Иниеста 10 дена ако не се лажам ќе отсуствува, Матје две недели, сега и Маскерано. Изгледа задната ложа ја сјеба, стандард две недели пауза за таа повреда. Ваљда нема да се осети тоа со Бетис у прво коло.

Вака на прво, супер делува тимот. Рано е уште за било какви прогнози, само нека се здрави сите и ќе си дојде се како што треба.

Меси лудакот ги уби во поим :vozbud: Ги малтретираше цела утакмица.
Вишко вика страв им е на играчиве од Севилја да му се приближат да не ги посрамоти :pos:

Дињ мадафака!!!
Алба нема да заигра, растура типот, аууу колку само најдобро се снаоѓа, омилен играч мислам дека ќе ми стане.

Абе заборавивме да го споменеме Браво. Одбранет пенал и две топ шанси у прво за Севиља. Каков само голман добија Сити у пм...

Со Бетис у сабота:

Браво
Роберто - Пиќе - Умтити - Диње
Бускетс
Ракитич - Денис
Меси - Суарез - Арда​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom