Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично прво полувреме.

Не сум баш задоволен од решенијата што ги имаме за десен бек

:oleee:

Добар старт , одиме на уште 3 у второ.

Сериозен си? Роберто одличен засега. 2 асистенции, еден пас не згреши
Не мислев на овој меч.

Сезоната е премногу долга и мислам дека тешко ќе ни оди со пробивање по таа страна кога ќе се соочиме со тимови што играат бункер или посилни противници.

Уште кога го земавме Туран зборев цело време дека не е за во средина, дека странично многу подобар би бил, вие се смеевте.. Во 4-4-2 би бил уште подобар, само не играме ние така иако на моменти со Севиља се браневме така со него лево, Суарез десно и Меси и Суарез напаѓачи..
Добро полувреме, лесно креираме шанси. Само вака нека продолжат.

ЛЕО МЕСИИИИИИИИИИ

Примивме гол од непостоечки фаул, не ни е досуден пенал, фаули за нас судени во корист на лајнава, само дел од репертоарот на пичката маљенко, изгледа оваа година мадридските гомна уште посилно ќе ги користат сите средства да не спречат.
И илуминатите се криви...кој црн пенал паѓаше Суарез, се виде дека на пенал одеше. Алба нека е среќен шо не е со жолт моментално, а фаулот у реду, не беше.
И јас не го сакам Маљенко ама не зезај сеа.

Инаку Денис Суарез, Роберто и Туран:aplauz::aplauz:
Од другите навикнати сме веќе...макар што Буски ми е некако климав.

И илуминатите се криви...кој црн пенал паѓаше Суарез, се виде дека на пенал одеше. Алба нека е среќен шо не е со жолт моментално, а фаулот у реду, не беше.
И јас не го сакам Маљенко ама не зезај сеа.

Инаку Денис Суарез, Роберто и Туран:aplauz::aplauz:
Од другите навикнати сме веќе...макар што Буски ми е некако климав.
2 раце на грб му стави, секој нормален ќе падне тука, чист пенал.

Иначе играва е одлична, во фантастична форма сме уште на почеток на сезона :bravobe:[DOUBLEPOST=1471714216][/DOUBLEPOST]Акцијава лелеллел :cuc:[DOUBLEPOST=1471714304][/DOUBLEPOST]5-1 мелење :uzi:

Пишај по сиротињу братеее .... Не се нормални не , Денис Суарез има да се изнаигра сезонава.

Триото Арда - Меси - Суарез ... :cuc::cuc::cuc::cuc: Апсолутно нема никаква потреба од Алкасер.

Ни Алкасер, ни Лаказет, ни Вието, ни Гамеиро, ни Ван Перси...
Нека не фрлаат пари за глупости, Арда и Мунир ќе бидат замени, реметат и двајцата досега, да не знаеш кој е појак.[DOUBLEPOST=1471716039][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Не знам дали приметивте, трибината за навивачиве зад гол е оставена само за нив, без да се мешаат обични фанови. Ако остане вака и се зголеми бројката на навивачи би имало многу подобра атмосфера, како порано со Боиксос Ноис, на кои им е забранет пристап уште од времето на Лапорта.

Не летатјте одма другари, како нема потреба од напаѓач.. и лани газевме вака до април и мал пад 2-3 недели и ЛШ отиде.. треба си напаѓач, не дај Боже да се повреди Суарез, после ке се нервирате како Мунир промашувал... ако се земат 25 милиони од Браво ја сум за Пако!

Сметај дека дел од тие 25 милиони ќе отидат за нов голман (Силесен и Диего Алвес се спомнуваат).Во моментов ростерот е доволен за сезонава мислам јас. На секоја позиција имаме по 2ца играчи, а најдобро од се е што голем дел од играчите можат да покриваат 2 позиции. Рафиња, Арда и Денис можат да играат и како крилни напаѓачи, еве Арда како лев крилен е далеку подобар отколку како среден. А и 40 милиони беше сумата што се спомнуваше за Пако, реално тоа е многу за резерва па каков што сака нека е играч.
А за ова зад гол со навивачине баш ми се допаѓа идеата да биди дел само за нив без мешање на останати, затоа што во голем дел натпревари кога е потребен притисок од трибини тоа го нема. Пример со Реал кога изгубивме минатава сезона сите беа зафатени да ги сликаат Роналдо и Бејл дури изведуваат корнери.
А за 'Боишос Ноа' и покрај забраните најдуваат начин да присуствуваат на натпревари, па дури и да дојдат блиску до играчите.

boixos.jpg biuxis.jpg

7+ прво па мушко, ќе биде (не)интересна сезоната во Примера чини ми се :icon_lol:

Мора да се збираат бодовите од малите тимови , па макар и двете класика да ги изгубиме. Лани имавме многу прокоцкани шанси со мали тимови , околу 10тина бода имавме изгубено од просечни екипи како Депортиво , Сосиедад , Билбао, дури и факинг Валенсија која беше патетична ни скина бодови ако се сеќавам добро. Утакмиците со Реал и со Атлетико ќе бидат тешки , особено во гости. Веќе во 5то коло ни гостува Атлетико мадрид , а наредното коло гостуваме на Сан Мамеш.

Долга е сезоната за било какви прогнози. Само да продолжат ротациите , и да не дојдеме до период кога ќе немаат сила да прднат на терен како лани. Имаме квалитетна клупа , нешто шо недостасуваше лани. Ова може да биде пресудно за успешна сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom