Не офкај.
@zmej gorjanin бокица главната вина за поразите на барса ги гледа во тоа „што тимовите не и се плашеле" и влегувале со самодоверба. Тоа ти е како да речиш дека некое бате не клеца оти не чести пијачки низ кафиќи. Небитно тоа дали од дома излегло најпрвин в кафиќ, па тек после да чести пијачка.
Јас сум јасен, главен фактор во ниту еден случај не може да биде тоа што не и се плашеле. Може да биде само дополнителен фактор но главен е апсурдно и глупаво да се зема. Не е ниту прв тим ниту последен кој се соочува со пад на форма. Ти ако ја имаш формата на највиско ниво, куро ќе те боли дали тимовите влегувале со самодоверба кога ќе им ебиш матер затоа што си во форма. Тоа ти е како рандом јако бате да изгуби од некој ситен лигуш, само затоа што овој ситниов лигуш имал самодоверба и не му се плашел. Мислам глупичо е да го ставаме тој фактор како најбитен. Има да го посери од чотек ако си ја има силата, па колку сака ова малово бате да има самодоверба.
Инаку ја нема хемијата во тимот, што се однесува натпреварот и наназад. Нејмар очаен, нека седи на клупа, за првпат во животов Мунир повеќе сакам да го гледам. Па оние пимплања, па оној мочковски бразилски темперамент на курчење. Мора да се заузда малку. Суарез од офсајд не мрдна. Капак на сето Пике на крајот бе, леле тибам тоа ногата лева

Како и да е конечно ќе ми го приредат задоволството да им се радувам на победа, пошто претходно сето делуваше како рутина, без некој посебен жар.