Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ај може кога ќе отиде Пике во пензија ќе сфати дека не е за напаѓач. Среќа Маске е фокусиран иначе ќе го јадевме поубедливо. Нејмар кога највеќе е потребен е во најмизерна форма. Енрике се губи на моменти, ги прегоре МСН и Ракитич-Иниеста.

Не офкај.

@zmej gorjanin бокица главната вина за поразите на барса ги гледа во тоа „што тимовите не и се плашеле" и влегувале со самодоверба. Тоа ти е како да речиш дека некое бате не клеца оти не чести пијачки низ кафиќи. Небитно тоа дали од дома излегло најпрвин в кафиќ, па тек после да чести пијачка.

Јас сум јасен, главен фактор во ниту еден случај не може да биде тоа што не и се плашеле. Може да биде само дополнителен фактор но главен е апсурдно и глупаво да се зема. Не е ниту прв тим ниту последен кој се соочува со пад на форма. Ти ако ја имаш формата на највиско ниво, куро ќе те боли дали тимовите влегувале со самодоверба кога ќе им ебиш матер затоа што си во форма. Тоа ти е како рандом јако бате да изгуби од некој ситен лигуш, само затоа што овој ситниов лигуш имал самодоверба и не му се плашел. Мислам глупичо е да го ставаме тој фактор како најбитен. Има да го посери од чотек ако си ја има силата, па колку сака ова малово бате да има самодоверба.

Инаку ја нема хемијата во тимот, што се однесува натпреварот и наназад. Нејмар очаен, нека седи на клупа, за првпат во животов Мунир повеќе сакам да го гледам. Па оние пимплања, па оној мочковски бразилски темперамент на курчење. Мора да се заузда малку. Суарез од офсајд не мрдна. Капак на сето Пике на крајот бе, леле тибам тоа ногата лева :D Како и да е конечно ќе ми го приредат задоволството да им се радувам на победа, пошто претходно сето делуваше како рутина, без некој посебен жар.

Wed 20/04 Deportivo- Barcelona

Sun 24/04 Barcelona - Gijón

Sun 01/05 Real Betis- Barcelona

Sun 08/05 Barcelona- Espanyol

Sun 15/05 Granada- Barcelona

Финале Купот на 22 мај

Уште овие натпревари им останаа , од нив зависи .

Wed 20/04 Deportivo- Barcelona

Sun 24/04 Barcelona - Gijón

Sun 01/05 Real Betis- Barcelona

Sun 08/05 Barcelona- Espanyol

Sun 15/05 Granada- Barcelona

Финале Купот на 22 мај

Уште овие натпревари им останаа , од нив зависи .
Навидум не се некои тимишта, ама со ваква очајна игра и паднат карактер, ништо нема да ме зачуди.

Навидум не се некои тимишта, ама со ваква очајна игра и паднат карактер, ништо нема да ме зачуди.

Најмногу се плашам дека уште повеќе ќе опаднат психички , играта на денешниов меч не беше катастрофална . Според мене наредниот меч со Депортиво е клучен , тоа е шансата да се вратат во колосек .

Mаскерано крал, Нејмар посакувам да си замине на лето..каков феил човече.Стварно мислам дека играч од типот на Ројс стопати подобар ќе беше..Нека замине дури вреди пара! Пике нека јаде лајна, нека прави перископ сега.Честитки до Атлетико и Реал Мадрид, играат машки тогаш кога најмногу треба.Доста е Барса за сезонава.Се гледаме од Септември

Ни Реал ни Атлетико не покажаа повеќе сезонава од Барса во Примера. Посебно не Реал.
Ќе видиме што ќе биде до крај, веќе кредити немаат. Атлетико има најлесен распоред, ќе биде неизвесно до крај. Ќе мора психички да се кренат.

Имаа шанси вечерва, штета среќата им го сврте грбот, убаво почнаа па примија глуп автогол. У втор исто 4/5 одлични шанси не реализираа.

Сезонава све што победија у Ла Лига беше без ич тронка среќа, чисти победи, очекував у второ конечно да ни се насмевне среќата и да ја свртиме, али ништо у пм.

И памет за оние што слават пред време титула.

Не офкај.

@zmej gorjanin бокица главната вина за поразите на барса ги гледа во тоа „што тимовите не и се плашеле" и влегувале со самодоверба. Тоа ти е како да речиш дека некое бате не клеца оти не чести пијачки низ кафиќи. Небитно тоа дали од дома излегло најпрвин в кафиќ, па тек после да чести пијачка.

Јас сум јасен, главен фактор во ниту еден случај не може да биде тоа што не и се плашеле. Може да биде само дополнителен фактор но главен е апсурдно и глупаво да се зема. Не е ниту прв тим ниту последен кој се соочува со пад на форма. Ти ако ја имаш формата на највиско ниво, куро ќе те боли дали тимовите влегувале со самодоверба кога ќе им ебиш матер затоа што си во форма. Тоа ти е како рандом јако бате да изгуби од некој ситен лигуш, само затоа што овој ситниов лигуш имал самодоверба и не му се плашел. Мислам глупичо е да го ставаме тој фактор како најбитен. Има да го посери од чотек ако си ја има силата, па колку сака ова малово бате да има самодоверба.

Инаку ја нема хемијата во тимот, што се однесува натпреварот и наназад. Нејмар очаен, нека седи на клупа, за првпат во животов Мунир повеќе сакам да го гледам. Па оние пимплања, па оној мочковски бразилски темперамент на курчење. Мора да се заузда малку. Суарез од офсајд не мрдна. Капак на сето Пике на крајот бе, леле тибам тоа ногата лева :D Како и да е конечно ќе ми го приредат задоволството да им се радувам на победа, пошто претходно сето делуваше како рутина, без некој посебен жар.
Формата не е само физичкиот дел на играта, и до психа е веруј. А вие тонете. Види до пред 5 - 6 кола бевте страв и трепет, самиот Анчелоти во интервју за некој весник има изјавено дека воопшто не се разговарало за Меси и за играта на Барса на тренинзи пошто играчите почнувале да се плашат односно да им се намалува самодовербата. Нормално дека нема да ти е сеедно дали против Тајсон се тепаш или против некој лигуш. А сите мечеви на Тајсон завршуваа уште на почеток на прва рунда и тоа нокаути од смешни и млаки удари. Е сега заебано е кога противникот ќе намириса крв. :)

Нејмар два добри потези имаше на натпреваров. Кога два пати ја пропушти топката за Алба, после вториот кога дадоа гол. Не можам да го гледам, очи ме болат кога ќе фати топка.

Формата не е само физичкиот дел на играта, и до психа е веруј. А вие тонете. Види до пред 5 - 6 кола бевте страв и трепет, самиот Анчелоти во интервју за некој весник има изјавено дека воопшто не се разговарало за Меси и за играта на Барса на тренинзи пошто играчите почнувале да се плашат односно да им се намалува самодовербата. Нормално дека нема да ти е сеедно дали против Тајсон се тепаш или против некој лигуш. А сите мечеви на Тајсон завршуваа уште на почеток на прва рунда и тоа нокаути од смешни и млаки удари. Е сега заебано е кога противникот ќе намириса крв. :)
Па и до психа е, никој не вели дека не е. НО, клучната психа кај Барселона како тим кој жарел и палел, а не психата кај рандом противник кој „одлучил да не и се плаши". Значи пак идиме до онаа категорија пад на форма на тимот.

Секој играч во некој од дел на мечот потфрли , но едно константно го приметив кога требаше да се направи брз напад по пресечена контра на противникот , нашите напаѓачи дремат во офсајд со што се успорува играта , посебно Суарез кој не се извлекува од одбранбениот играч.

Пиши пропало, незнам што им се случува но очигледно нема излез од ова. Паниката требаше да дојде после поразот од Реал дома, сега веќе е доцна. Ваков meltdown немам видено, и тоа без некои поголеми повреди. Нејмар важно има време да се шатира, Алвес да се прави комедијант на нет, Пике да ја користи секоја ебена апликација во app store. Меси даде гол ама поарно да не го дадеше, вака забораваме сите што утна претходно. Не е лесно да вртиш 10-20 фирми и на фудбал да мислиш. Море нека идат у курац, милиони прават да излезат на терен јас овде ќе се нервирам.

Не офкај.

реал се исплаши и прими 4 парчиња,о ко ојдоа на бајач победија (y)

df0d1bb3841e2303eb4ef723f1f34cd8.png

Среда Нејмар на клупа, Иниеста/Арда/Роберто/Даглас крило...нека се свести малку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom