Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи Барса игра мизерно на гостувањата, со Леверкузен "мачењето" беше на домашен терен, тоа на гостински беше последната утакмица од групата, ако ја рачунаш за релевантна кога беше се решено тогаш добро. А ако Барса има мизерна игра на гостувањата годинава, тогаш за Реал не постојат зборови, Примера ќе ја изгуби поради Бетиси и слични екипи кај кој извади нерешено и уште на неколку утакмици се вадеа (Модриќ против Гранада мислам беше).+ so PSG igrase Real I izvadi pozitiven rezultat neresenk gosti, pobeda doma. A inaku vie I so Roma se macevte po grupi, a I so Leverkusen. Znaci na sekoe potesko gostuvanje so dobar tim Barca tesko se spravuva sezonava. Atletiko go tepavte na gosti vo ligata I toa samo go priznavam, iako ne mi e jasno kako se slucilo, I nas doma so prost trener na klupa. Toa e. Epten se mislea za nepobedlivi I seto im se odbi od glava.
Значи Барса игра мизерно на гостувањата, со Леверкузен "мачењето" беше на домашен терен, тоа на гостински беше последната утакмица од групата, ако ја рачунаш за релевантна кога беше се решено тогаш добро. А ако Барса има мизерна игра на гостувањата годинава, тогаш за Реал не постојат зборови, Примера ќе ја изгуби поради Бетиси и слични екипи кај кој извади нерешено и уште на неколку утакмици се вадеа (Модриќ против Гранада мислам беше).
И не мислеа дека се непобедливи, 39 утакмици беа непобедливи, им падна формата во најлошиот момент кога дојдоа и најтешките утакмици, се играше Ел Класикото, две утакмици против Атлетико, измеѓу едно од топ 3 најтешки гостувања за Барселона во историјата на Аноета. Да не зборувам за глупоста што ја направија со Виљареал кога извадија бод на веќе добиени три.
Матие и Вермален повредени ви се?
Нека бараат замена за Иниеста има 33 години , додека може да се најде некој.
Иниеста во мај ќе прави 32 години..да не ја згреши годината?