Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, ради очајниот пад во формата на Реал и раздорот меѓу играчите. Сега се потсреди, барем втор можи во шпанско да заврши, не мора трет.
И ептен ми е ова јако со вас можи да се носиме, ако ни паднат и слични термини како да ние играме фудбал![]()
Не баш ти велам за вас навивав, повеќе страв имам од нив. Сеа ако ни паднат лошо ќе е. А со вас можиме да се носиме и тоа како. Не тепавте 0:4 заради Крофната на клупа.
@Бокица , мислев стварно ти се прави муабет , ама читам што пишуваш во темата на ЛШ.
Затоа ај шетња.
![]()
Тука навиваше за нас , у ЛШ темата тиквари не нарекуваш.
Крофната беше дел од Реал тогаш , Реал како тим беше поразен од Барса , шо значи човек од вашиот тим беше делумен виновник за поразот. Се е тоа целина , никојпат еден играч или еден тренер неможе да биде заслужен/крив за пораз/победа на било кој тим.
ЛШ е натпреварување во кое веќе безброј пати се докажува и потврдува истото , а тоа е дека во двомеч може и најмалите фактори да пресудат , без разлика кои играчи ги имаш и колку си јак моментално. Оваа сезона искрено сите очекувавме да изгази Барса , али еве препрека во Атлетико. Минатата сезона до февруари/март некој да ни кажеше дека Барса ќе освои триплете ќе му се изнасмеевме у фаца сите овде. Склоп на околности , среќа , и формата пресудуват во ова натпреварување.
Барса е сеуште далеку од пропадната сезона , во игра сме за 2 трофеи против прилично полесни противници. Јас сум 90 % сигурен дека конечно против Валенсија ќе го утепаме овој малер , овој пораз е краен аларм и сигурен сум дека ќе издоминират до крајот. Дури можам и кладба да правам овде на форумот во сериозни пари , не во аватар.![]()
По реторика ќе ме турнеа на испит оти при говор употребив збор ВЕРУВАЈ. Професорката ми рече едно од основните правила и грешки кои ги прават лицата кога кажуваат нешто во што не веруваат ни самите, ама сакаат некого да убедатАма ок, небитно.
Јас во ниеден момент не се бунам. Заслужено си отпаднаа оти имаат пад во форма и нека си се носат со последиците. А еве мило ми е што ти како фан на реал конечно си радосен после толку долг период.
Не знам дали е жива уште, болна беше..........А предметот во прва година го слушав. Некни магистрирав, така да поминаа 4-5 години од тогаш, така да....Здраво.
Де дај ми број од професорка ти, ако е млада, да и се јавам да се паркираме некаде да направиме муабет зш така ве кара она вас на млади години и така.
Ова е за ваше добро, јас мислам на идните поколенија и генерации.
Поздрав.
По реторика ќе ме турнеа на испит оти при говор употребив збор ВЕРУВАЈ. Професорката ми рече едно од основните правила и грешки кои ги прават лицата кога кажуваат нешто во што не веруваат ни самите, ама сакаат некого да убедатАма ок, небитно.
Јас во ниеден момент не се бунам. Заслужено си отпаднаа оти имаат пад во форма и нека си се носат со последиците. А еве мило ми е што ти како фан на реал конечно си радосен после толку долг период.
Од толку шо навиваш за атлетико, се изнатреска глупости, пак уште за вас сум. И полека со вреѓање, не си ти тука да кажуваш кој ќе пише саркастични постови.Tuka mi se praj muabet, ima nekoj fanovi so gi znam I so znam deka znaat I priznavaat. Tamu vo ls temata e se izgubeno, ok bilo crven za Iniesta ama imalo I penal. A ako mu daea crven ovaj kako ke go izvedese sutot v raka nikogas nema da doznajmedali od tusiranje dali od vratata pred soblekuvalni.. we'll never know
[DOUBLEPOST=1460582965][/DOUBLEPOST]
Tikvar neznam ni na koj mu rekov, potoa editirav, me nervira nekoj so odi so glata v zid. Neznam dali bese ti od mobilen sum nemozam ni da proveram momentalno, ama pisuva sarkasticen komentar od tipot penal ne ni dadoja ama sme uefalona. Toa e kraj na prikazna, kolku I da ne sakam, mi gi kreva zivcite![]()
Не знам дали е жива уште, болна беше..........А предметот во прва година го слушав. Некни магистрирав, така да поминаа 4-5 години од тогаш, така да....
@Бокица, си чул бе ти за криза, за пад у форма на една екипа ?
Da be prijatel, samo cudno nekako so vasava stasa bas vo periodo ko imate 4 teski utakmici so dobri timoj. Drugo se so tepavte e Arsenal so nemozi 4to da fati vo BPL so Liecester, I timoj ko Vallecano.
Za mene toa ne e samo koincidencija I nesto doma gi bolelo ili neznam kakvi izgovori. Toa e pad zatoa sto se krenavte v oblaci I mislevte deka ste nepobedlivi. Onoj treneron vas izjavuva edinstven tim so ne go sakam da mi padni e Barca, I moebi smrtta na Krojf.