Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не се толку битни поените, значи ако ги победиме сите на домашен терен. На гости треба да утнеме најмалку два натпревари за да ја изгубиме титулата доколку Реал или Атлетико ги победат сите до крајот.

Како и да е си направивме од готово, вересија.

Во среда да не ни помислиле да ја уништат сезоната.

Барса падна тимски , задрид крева форма, атлетико и симеоне уво не ги боле еве и енес без проблеми си тепаа додека ги очекуваме да паднат пошто им е лимитиран играчкиот кадар тие напротив завземаат и се СЕ подобри.............не знам како ќе заврши ова ама не мириса на арно,Лучо никако да реагира правовремено било формациски било во замени, добро е проба со Пике како напаѓач али затоа никаква подобра игра и реакција од Меси и Нејмар........ситуацијата е тешка да не претерам критична

Цела утакмица 3 добри шанси направија. Овие трупциве ни толку, една ама влезе.
Меси и Енрике најголеми виновници.
Ако има нешто позитивно Алвес ја крева формата на крајот од сезонава, исто како и лани. И Алба добар.

Лигата не смее да им избега.

Барса падна тимски , задрид крева форма, атлетико и симеоне уво не ги боле еве и енес без проблеми си тепаа додека ги очекуваме да паднат пошто им е лимитиран играчкиот кадар тие напротив завземаат и се СЕ подобри.............не знам како ќе заврши ова ама не мириса на арно,Лучо никако да реагира правовремено било формациски било во замени, добро е проба со Пике како напаѓач али затоа никаква подобра игра и реакција од Меси и Нејмар........ситуацијата е тешка да не претерам критична

Барса падна физички, не тимски, а Задрид која форма ја крена, онаа формата со Волсбург ја кренаа или случајно со Еибар денеска ??? Ќе видеме во вторник/ среда кој за каде е ...

Нејмар едноставно никако не се залага, затоа секогаш сум ги мразел Бразилците во тим..атрактивни се големи мајстори, ама никогаш нема да бидат работници како Германците на пример..Што да се каже е сувишно. Алармот е вклучен уште пред 2 недели за мене..и е се посилен и посилен. На екипата и фали карактер, и фалат мадиња, инаат и спортски темперамент..Од засилувањата очекувавме многу, а добивме НИШТО.Моментално Атлетико за нас се мажишта..и намирисаа крв. Среда ќе се обидат да не убијат..очекувам пекол..Ла Лига? Кој како заслужил..ние моментално не ја заслужуваме со ваква игра. Толку. Не ме нервира толку поразот, нормално е дека не може секогаш да се победува. Ме нервира пристапот кон натпреварите, кој е крајно дамски и нежен, базиран на стара слава и медиумско величење..

Рафиња е добар , али треба да си луд да го ставаш на ваков меч после 6 месеци неиграње фудбал.

Ми текна на муабетот за Серхи Роберто. Како можело да игра во Барселона не ви беше јасно, имал некој дебели врски човекот . Претходно беше и за Бускетс истиот. Сега е за Арда, Рафиња и Мунир :tapp:

Јас денеска загубив секаква надеж во Мунир, едно време скроз заборавив дека игра.
Рафиња и Арда нема потреба да се плукаат.

Ова е реалноста .
Luis Enrique: "Utakmica je krenula vrlo loše po nas. Došli su do pogotka nakon svoje prve šanse, a mi smo nakon primljenog gola izgubili kontrolu i pružili dosta lošu igru u prvom dijelu susreta."

"U drugom poluvremenu smo se popravili i imali nekoliko zaista odličnih šansi za gol. Reakao bih da nismo zaslužili ovaj poraz."

"Jasno je da je nakon ove utakmice La Liga postala napeta i uzbudljiva, ali mi smo idalje lideri na tabeli i trebamo zaboraviti na ovaj poraz što prije."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom