Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Nemate tepano kaj niv 11 godini, imaat praeno 2 vo 1 I toa po vodstvo na barca, ne vi e malku sumlivo? :D

Too much coincidence if you ask me :D

Меси е катастрофа на мечов . :гик:

Мислам дека сме во блага криза во последната недела две..баш кога најмногу треба.. Мора да се помириме со фактот

Арда и Рафиња аут , да влезат Иниеста и Ракитиќ , веројатно и ова го планира 60-та минута .

Арда игра како да имал цел живот забрана за фудбал, не 6 месеци. Ни прием, ни пас, ни контрола...топката само се одбива од него. Ама арно, се навикнавме на промашени трансфери. Видал жив е уште?

Real Sociedad игра одбрана ко некој италијански тим бункер јеботе :D

Арда и Рафиња аут , да влезат Иниеста и Ракитиќ , веројатно и ова го планира 60-та минута .

Се загрева Иниеста , мора на полувреме барем еден да пушти. Не ми се верува дека почна без ниту еден од нив , тотално аматерски , ко некој од Врапчиште да ја води екипата. :facepalm: Ако немаме победа овде тоа ќе биде само негова кривица , на никој друг.

R I P Lucho :facepalm:

Нејмар и Меси изолирани на 25 метра додавања до бескрај кружење.........нема шутеви од далеку и опасни нафрлувања,се шутира колку да има за статистика по некој шут безопасен..........од триплета ќе биде нулаплета

R I P Lucho :facepalm:

Нејмар и Меси изолирани на 25 метра додавања до бескрај кружење.........нема шутеви од далеку и опасни нафрлувања,се шутира колку да има за статистика по некој шут безопасен..........од триплета ќе биде нулаплета

Од трите подолгото на крај :icon_lol:

Мунир исчезни бре крвта твоја, не ми е јасно како може во Барса да игра ваков трупец :facepalm:
Иниеста и Ракитиќ во игра да им го растуриме бункеров.

Во која катастрофална форма е меси не е можно.. не можи ни топката да ја прими.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom