Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
But but we have Sergi Roberto...
Не бе, не ми се верува до толку да се неписмени овие одговорниве за трансфери. Продадоа све живо, а знаат дека нема никој да купат. Па остави ги бе најдобрите до Јануари, па после нека кршат глава. Аматери!

Колку пати ќе го стават Матје на бек и Маскерано во средина за да видат дека така не бива.

Мораше да го задржат Денис Суарез, не сум сигурен само дали можеше да игра до јануари

Халилович продаден ли е, или на позајмица е?

Можда испогрешија со позајмиците , али тешко дека некој очекуваше пола тим да се повреди. Енрике со 2 раце би го прифатил Халилович сега во прв тим.

Халилович продаден ли е, или на позајмица е?

Можда испогрешија со позајмиците , али тешко дека некој очекуваше пола тим да се повреди. Енрике со 2 раце би го прифатил Халилович сега во прв тим.
Позајмица на една година. И ај не зезајте Халиловиќ требаше да игра со мртвилана у Барса Б, кој од кој подрво е, гол не можат да дадат кутрите. Суарез ако се вратеше ќе дремеше на клупа, овака барем игра колку толку.
Шо вика Дел Бој, кој очекуваше дека оволку многу повреди ќе ги заредат у месец и нешо откако е почната сезонава.

Очигледно не ја знаете поговорката hope for the best, prepare for the worst.

И комшиите кикснаа. добро е. Тука сме со бодови

И Реал се мувли како нас, само што они имаат поцврста одбрана и поквалитетна и подолга клупа.

Неверојатно среќен сплет на околности е тоа што сеуште имаме исто бодови. Далеку се пред нас во одбрана , среќа што се како јалова кучка во нападот. :pos:

Ќе проработиме и ние бе , само Вермален да се врати и да успее да не се повреди барем до Јануари. Единствена стабилност само он може да ни пружи моментално , без Меси ќе се снајдеме во нападот али без Вермален во одбрана тешко.

И јас Вермален го чекам , ама Пике тешко да го седне на клупа , не знам ни како би функционирале Пике и Вермален заедно , идеално би било Вермален и Маскерано но тешко остварливо . Откритието на сезоната е Серхи кој беше одличен во оној период кога бевме без апсолутно ниту еден десен бек . Повредите се редат , еден оздравува друг се повредува , почна и симптоматично да станува .

Колку ќе се нервирате кога со здрав Вермален и здрав Серџи одбраната ќе биде Алвес-Пике-Маске-Алба?

Ќе се наметне Вермален барем до полусезона , колку и да го преферират шакирчето ќе свати Енрике дека овој е класа моментално за него. А можда ќе функционират и заедно , којзнае.

Ко ќе ми текне како се тресевме овде оти му се закануваше 12 меча суспендиран. :pos: Колку би било идеално и он и Алвес да летат летото , али тешко за Пике.

Да не играше Пике како шо играше лани куро од тројна па и МСН дупло голови да даеа.. Сеа врза неколку лоши утакмици (како и сите останати) па можи у курац да оди а?! Класика чамче муабет

Јбг поарно во септември нека го бушат отколку во мај како што е секоја година со Боатенг, Компани, Силва и останата 'класа'

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom