Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Станавме срање клуб во рок од 3 месеци..секоја надеж за нешто сезонава ми замина по вториов гол...А, да и ја гледаме иднината моментално..вака ќе биде Барса кога Меси ќе се пензионира

Гомна шугави, нека не освојат ништо оваа година, за кур не ги бива. Заслужуваат ваков срам па дури и повеќе

Со оглед на тоа како играме, а и тоа дека има 15мин мислам дека ќе успееме да дојдеме барем до бод

Колку и да сакам нерешено на ваква средба, имам некоја мисла дека треба да ги докусурат за да им дојде памет и на нив и на Лучо и на цела управа да се свестат малку накај тераат.

Не е можнооооооооооооооооооооооо баксузи

Не не сака бре , ауууу ми се плаче. :facepalm::facepalm::facepalm:

Ова е слично нешто како што Реал играше против Малага.

Три пати погодена рамката на голот, Рико се скапа од бранење и Енриќе и играчите да се свестиле кај тераат цццццц,

Ни со поклонет пенал ако не извадат нерешено...
Не знаете гол да дадете бе, све да ви ебам неписмено!

Не сака и не сакааааааа[DOUBLEPOST=1443887107][/DOUBLEPOST]Ау ау ау , Ракитиќ на нерви ми иде....

Ми се плаче еј , најбедната Севилја у последните 10 години ни зима 3 бода , НАЈБЕДНАТА !

Три пати погодена рамката на голот, Рико се скапа од бранење и Енриќе и играчите да се свестиле кај тераат цццццц,
Ова ќе биде втор пораз во ла Лига, до сеа имаат примено 18 гола (во сите натпревари) ако не се лажам, стрелците ги нема никаде, губат од последната екипа на табелата...глупаво е само стативите да се криви за таквата состојба[DOUBLEPOST=1443887450][/DOUBLEPOST]Не може никој да не биде виновен за толку лошите резултати, или да е само Пиќе (не само за денес, генерално). Очигледно не се само стативите проблемот. Повредата на Меси само го дотепа тимот кој ионака беше во очајна форма.

Последно уредено:
Сите одиграа на ниво освен Пиќе, но три пати што е погодена рамката од голот НИКОЈ НЕ Е ВИНОВЕН!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom