Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

И дај нека прекинат да ни свират пенали, не е нормално веќе ова...

Први шпекулации се дека два месеца ќе биде аут Меси, некој лигамент бил зезнат, немало да има потреба од операција.

Татко му изјавил дека ќе биди 6 до 8 недели надвор

Барем да се враќаат другите ебаго. Кога треба да се врати Алба? Вермален треба да биде фит за со Севилја мислам. Не е се така црно како што изгледа , иако Меси е страшно незаменлив во играта.

Незнам веќе што се случува сезонава, како да сме проколнати... прво Бускетс и Алвес и таман се вратија тие, после нив Вермален,Рафиња,Алба а еве сега и Меси :facepalm::facepalm: .. Првите информации се дека Меси ќе го нема 2 месеца и би се вратил негде пред Ел Класико :tapp: .. кај оваа сезона на почеток играме лошо и се мачиме против тимови како Лас Палмас и Малага, сега уште без Меси лошо ни се пишува ако не ја подобриме барем малце играта... да се издржи некако до Јануари а после тоа со Видал и Арда во тимот ќе гледаме друга Барселона..

Уште 1 гратис златна топка за плачконо

Озбилен си? :pos::pos:

Нема шанси за вакво нешто , оваа е на Меси макар и не заиграл до нова година.

note: out for 6-8 weeks, messi would mis games against leverkusen, sevilla, rayo, bate, (cup), getafe, bate, villarreal [via @barca19stats]

Пропушта 4 натпревари во Примера , 2 ЛШ , куп не рачунам. Каков малер што е ова половина тим со повреди!!

Па ништо страшно само гостувањето во Севиља ќе биди тешко ама и тие се дроп моментално.. Со Леверкузен и Виљареал дома играме.. Останато Рајо, Бате два пати, Гетафе, куп..

Јас би го испробал Алвес по крило и онака Мунир е тиња а Серџи моментално е најдобар десен бек во светот

И кој му е куров со пеналиве горе? Демек атрактивен гол, ау. Пуцај си таму ко чоек страна и чао пријатно.

Не ми е јасно, како може професионален фудбалер, да ја спуца така преку гол од пенал. Пике нека шутира пенали, што кур :toe:

Мунир нема никакво фудбалско знаење, а Сандро не е ништо поарен. Битно Адама Траоре се даде за вреќа компири во Астон Вила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom