Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дани Алвес директен виновник за два гола .

Не ја гледам, ама уште кога го видов составот очекував лош натпревар, секако не волку. Ако се способни да дадат еден или два голови без да примиме мислам дека ќе ги тепаме на реваншот.

Од кога Барса игра со црвено бели дресови ???
Јас мислам Дани Алвес, Рафиња и Роберто да се продадат на Царев Двор... Не е ништо изгубено има и реванш, меѓутоа ова што се гледа е катастрофа... Посебно и два натпревари по ред Барса прима по 4 гола, Севиља па сеа Билбао...
Секоја чест за Билбао, играат машки и многу боребено... Мислам дека дупло повеќе истрчаа овој натпревар...

Кој би помислил дека денес Барса ќе го доживее веројатно најголемиот пораз во последниве 10 години :shook:

Ова не може да се вистина бе.... :icon_lol:[DOUBLEPOST=1439587942][/DOUBLEPOST]Ме интересира шо ќе изјави Лучо по натпреваарот. :D

Иначе, Сандро ќе биде ѕвер.

Од кога Барса игра со црвено бели дресови ???
Јас мислам Дани Алвес, Рафиња и Роберто да се продадат на Царев Двор... Не е ништо изгубено има и реванш, меѓутоа ова што се гледа е катастрофа... Посебно и два натпревари по ред Барса прима по 4 гола, Севиља па сеа Билбао...
Секоја чест за Билбао, играат машки и многу боребено... Мислам дека дупло повеќе истрчаа овој натпревар...
Децата од 3 години си ја бараат фората назад :ban:

Не дека ги оправдувам за ова денес, но сепак почеток на сезона, ланската ја играа до крај, неколку играчи беа на Копа Америка, неколку се повредени и најважно - пред 2-3 дена играа 120 минути во Грузија, за 2-3 дена ги очекува повторно натпревар против Атлетик.

Тоа е , режимот ни ја скрои со распоредов .
11.08 Европски Супер Куп
14.08 Шпански Супер куп 1 натпревар
17.08 Шпански Супер Куп 2 натпревар

Првото коло ни е со нив во гости. :pos:[DOUBLEPOST=1439588881][/DOUBLEPOST]Тоа е. Еден куп индивидуални грешки , али може да се каже и дека Лучо ги потцени Билбао. Срамно е ваква средина да вадеш против баскијски тим што игра до последен атом сила. Тешко да им дадеме 4 а да не примаме ниту еден.

Еби му матер , ова е школо за наредната недела во првото коло.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom