Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.652
- Поени од реакции
- 31.882
Уште кога го видов составот очекував комедии, но не дотолку. Очекував ако не пристоен пораз 2-1 пример. Ова катастрофа. Најубо наназад ја опиша ситуацијата Hank. Потценување на противникот. Тоа е основниот проблем. Одбрана ти клаваш двајца тутурутки кои допрва треба да се уиграат (Макар шо Бартра го чекаме да се уигра веќе некоја година и никако). Во средина исто ставаш двајца тутурутки. Барем по еден ако дотолку сакаше Лучо ротации, нека ставеше, ќе се јадеше некако. Вака салам го исцицаа.
Седам јас в кафуле и идат 5 дечиња, некаде 8-9то одделение. Колку е другар Барса (имаше нешто хајлајтс во меѓувреме) 4-0 му велам. Ме заебаваш вика, кажи ми те молам. Абе 4-0 е не те лажам. Еј види го се дупи овај со нас. Во меѓувреме се појавува екранот и овие подзинати останаа. Знам му велам како ви е
Нека служи овој пораз за ум.
Седам јас в кафуле и идат 5 дечиња, некаде 8-9то одделение. Колку е другар Барса (имаше нешто хајлајтс во меѓувреме) 4-0 му велам. Ме заебаваш вика, кажи ми те молам. Абе 4-0 е не те лажам. Еј види го се дупи овај со нас. Во меѓувреме се појавува екранот и овие подзинати останаа. Знам му велам како ви е

Нека служи овој пораз за ум.