Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не боли нас кур за твоите пријатели од фб...
Доаѓаш на КАЈГАНА форум да пишеш што пишале твоите ЈУНАЈТЕД пријатели на фејсбук.
Што фактор се тие?
Џони дај бе, пријателите на ФБ ти се утепале радување, сите имаме по некој деген пријател напаленко од било кој клубТоа ако ви е филмање не знам што да кажам.
Сабаховиќ, Џонтра, овој, онојА кој напиша за фан клуб Манчестер Јунајтед?..реков општо голема фама се крена за тотални небитен натпревар,тоа само ми беше поентата а не да се расправам...кој будала сака да се расправа на форум ?
@Epsilon е одговорот на ова прашање.А кој напиша за фан клуб Манчестер Јунајтед?..реков општо голема фама се крена за тотални небитен натпревар,тоа само ми беше поентата а не да се расправам...кој будала сака да се расправа на форум ?
Абе страшна работа, си пишиш шо мислиш и одма некој се фаќа за некои неважни работи, а не за поентата на постот. Не само на оваа тема, на сите. И браво, имало некој шо реално гледа на работиве, остај ги нека се порадуваат зато шо само сега и можат. Кучињата си лаат караванот си врви, ќе дојде и ЛШ.А кој напиша за фан клуб Манчестер Јунајтед?..реков општо голема фама се крена за тотални небитен натпревар,тоа само ми беше поентата а не да се расправам...кој будала сака да се расправа на форум ?
United racunas da stigne do finale ls ??Манчестер има одлични фудбалери така што сигурно ќе бидат конкурентни за титула во Премиер, е сега мислам дека сидрото што ги влече надоле е тренерот што ја упропасти Барса ама ајде.
Никогаш не сум гледал пријателски утакмици ниту ми е гајле за резултатите. Ќе видиме кој е појак во финалето на Лига на Шампиони![]()
Доаѓам во ФАН КЛУБ БАРСЕЛОНА да искоментирам за вчерашниот дуел против Манчестер Јунајтед каде загубија и дека натпреварот нема никакво значење за да се создава толкава безпотребна фама...а тоа што го спомнав за мојте пријатели на фб е секундарна работа,е сега зависи кој каква перцепција и гледиште на работите има бидејќи ете очигледно тебе те погоди токму тој дел каде нема никаква поента да ми се расправаш и да измислуваш топла вода...
Ако имаш нешто да напишиш во врска со Барселона слободно,ако имаш нешто во врска со мене тогаш си има приватни пораки и то е то...а тие не се никаков фактор освен тоа што се фанови на Манчестер Јунајтед односно тимот што играше против Барселона вчера....
А ти си уште помал фактор со оглед тоа што доаѓаш на оваа тема за да се расправаш со мене наместо да напишиш нешто паметно