Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
:cuc:[DOUBLEPOST=1438134764][/DOUBLEPOST]ГОлов од Кејхил ко некој баг на PES беше :D

Последно уредено:
Халилович пичка му матер уфилмана...

Ми се допаѓа како играат и Мунир и Сандро. Одлична игра во овие 3 натпревари. Продолжуваме понатаму.

Последно уредено:
Sandro dzver. Ne ni treba Pedro ili drug napagac, samo ke mu go sprecat razvojot.
Znam i deka Suki ke gazi sezonava.
Bartra ili konechno neka se sredi i neka se istakni kako lider ili neka si bara nekoe klubche.

Ако се повредат Алба и Алвес рачунај играчи од типот на Азар и Бејл ќе не вршат.. Адриано е солидна замена за бек ама Матје, Бартра, Даглас.. и Серџи Роберто :vozbud: се мизерии

Сандро и Мунир се одлични , исто ми се допадна како изигра Гумбау . За голманите треба да ни биде јасно дека Барса не вади голман од младинци , затоа со Браво и Тер Штеген сме покриени . Бартра ги начука 24 а никаков развој , уште една сезона да се оправи инаку аут .
На бековските позиции сме добро покриени , Дани / Видал и Алба/Матје .
Педро колку и да е значаен за тимов низ сезоните сепак подобро да си оди да се даде шанса Сандро да напредува .
Во еден момент на теренот игравме со Сандро(20) , Мунир(19) , Гумбау(20) (y)

Гумбау ми изгледа како подобра замена за Бускец отколку Сампер. :cautious:

Последно уредено:
Реално да збораме Мунир и Гумбау се срање .. Секогаш сме имале играчи шо ги форсирале заради одредени причини како Серџи Роберто, Муниеса, Бартра, браќата Дос Сантос и сличен просек..
Играчи со вистински потенцијал како Тиаго и Делофеу одма клубот ги шитна пошто не биле 'добри и послушни' момци

Со овој Адама шо се случи? И тој не е добро момче?

Тиаго сам бараше да си замине, а Делофеу реално со тој карактер не заслужува да игра во Барса. Нека глуми ѕвезда во Евертон.

Каков фан клуб е ова, никој не кажал дека Даглас се повредил на мечот со Челзи и нема да игра во наредните 2-3 месеци

Мунир пред две сезони беше главен играч во тимот кој ја освои Јуниорската ЛШ , најдобар стрелец и асистент . Далеку е од срање , тој заедно со Сандро успешно го надополнија отсуството на Суарез поради суспензијата минатата сезона и добро се премости тој период.
Во однос на Деулофеу поради сегашниот фонд на играчи не е возможно да просперира во Барса , а и карактерот е пречка.[DOUBLEPOST=1438191738][/DOUBLEPOST]Супер Куп се игра на 11 Август , предолг е овој одмор на Алвес , Нејмар и Браво . Ај за Меси не го ставам бидејќи скоро цела мината сезона ја изигра без замена. Изгледа за мечот со Фиорентина , екипата ќе биде комплетна.
Видал и Арда шетаат со тимот а не настапуваат , не осакатија со банот , мора да се истурка Супер Куп и Светско клубско првенство без нив .

Последно уредено:
Овие од Јужна Америка барем играа неколку утакмици на Копата , немора дополнително да се преоптеретуваат со пријателските. Таман Супер куповите ќе им бидат за влегување во ритам. Билбао ќе го добиеме без проблем , оваа со Севилја ќе биде тешка мада со триото напред шансите се на наша страна.

Од денес екипата е целосна, вратени се сите, иако Меси имаше одмор до 4-ти Август. Од понеделник почнуваат во полна пареа да тренираат, таман до 11-ти да влезат у ритам.

Со Челзи и со Манчестер добро изигравме, резултатот со Јунајтед не ја отсликува реалната слика од нашата игра, со Челзи исто сосема солидно одиграно.

barcastuff ‏@barcastuff 1h1 hour ago
Barcelona winger Pedro (28) already reached a personal 5-year deal with Man United worth 5M net a year. Talks between clubs ongoing. [sport]

Ќе си оди Педро , можно е Нолито да се донесе како замена.

Sergi Roberto: "Full back is a new position for me but I like it and just want to play, doesn't matter if it's at right back or in midfield" :shok2:

barcastuff ‏@barcastuff 1h1 hour ago
Barcelona winger Pedro (28) already reached a personal 5-year deal with Man United worth 5M net a year. Talks between clubs ongoing. [sport]

Ќе си оди Педро , можно е Нолито да се донесе како замена.

Sergi Roberto: "Full back is a new position for me but I like it and just want to play, doesn't matter if it's at right back or in midfield" :shok2:
Битно да игра дечкото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom