Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Доаѓаш на КАЈГАНА форум да пишеш што пишале твоите ЈУНАЈТЕД пријатели на фејсбук.

Што фактор се тие?

Доаѓаш на КАЈГАНА форум да пишеш што пишале твоите ЈУНАЈТЕД пријатели на фејсбук.

Што фактор се тие?

Доаѓам во ФАН КЛУБ БАРСЕЛОНА да искоментирам за вчерашниот дуел против Манчестер Јунајтед каде загубија и дека натпреварот нема никакво значење за да се создава толкава безпотребна фама...а тоа што го спомнав за мојте пријатели на фб е секундарна работа,е сега зависи кој каква перцепција и гледиште на работите има бидејќи ете очигледно тебе те погоди токму тој дел каде нема никаква поента да ми се расправаш и да измислуваш топла вода...

Ако имаш нешто да напишиш во врска со Барселона слободно,ако имаш нешто во врска со мене тогаш си има приватни пораки и то е то...а тие не се никаков фактор освен тоа што се фанови на Манчестер Јунајтед односно тимот што играше против Барселона вчера....

А ти си уште помал фактор со оглед тоа што доаѓаш на оваа тема за да се расправаш со мене наместо да напишиш нешто паметно

Џони дај бе, пријателите на ФБ ти се утепале радување, сите имаме по некој деген пријател напаленко од било кој клуб :D Баш ние од наш фан клуб знаеме дека форма на пријателски натпревари не значи ништо. А јасно е дека Барселона е моментално бенчмаркот не само за нас туку и за сите клубови во светот, кој видовте да го порекне ова?

Видете ги слободно постовите кај нас од вчера што мислиме, имаме забелешки за одбраната, едино се порадувавме второ полувреме бидејќи и двете екипи ги ставија помладите играчи и личности како Вилсон и Лингард што изиграа добри половина час против нивни врсници кои важат за едни од најдобрите на светот. Тоа ако ви е филмање не знам што да кажам.

Џони дај бе, пријателите на ФБ ти се утепале радување, сите имаме по некој деген пријател напаленко од било кој клуб :D Тоа ако ви е филмање не знам што да кажам.

А кој напиша за фан клуб Манчестер Јунајтед?..реков општо голема фама се крена за тотални небитен натпревар,тоа само ми беше поентата а не да се расправам...кој будала сака да се расправа на форум ?

А кој напиша за фан клуб Манчестер Јунајтед?..реков општо голема фама се крена за тотални небитен натпревар,тоа само ми беше поентата а не да се расправам...кој будала сака да се расправа на форум ?
Сабаховиќ, Џонтра, овој, оној :D

@Epsilon е одговорот на ова прашање.

Абе страшна работа, си пишиш шо мислиш и одма некој се фаќа за некои неважни работи, а не за поентата на постот. Не само на оваа тема, на сите. И браво, имало некој шо реално гледа на работиве, остај ги нека се порадуваат зато шо само сега и можат. Кучињата си лаат караванот си врви, ќе дојде и ЛШ.

Манчестер има одлични фудбалери така што сигурно ќе бидат конкурентни за титула во Премиер, е сега мислам дека сидрото што ги влече надоле е тренерот што ја упропасти Барса ама ајде.

Никогаш не сум гледал пријателски утакмици ниту ми е гајле за резултатите. Ќе видиме кој е појак во финалето на Лига на Шампиони :)
United racunas da stigne do finale ls ??

Интересно, фанови на други екипи се расправаат во тема на Барселона.

Валенсија и Тотенхем влегуваат во трката за С.Роберто.
Според новата политика на клубот, не сакаат веќе позајмици. Сакаат продажба, со бај бек опција.
Адама. можно е да оди во Ајакс за 4 мил. со бај бек опција од две години за 7мил.
Сеуште не се знае иднината на Халилович:
Барса не го пушта Грималдо во Бенфика летово, опција е јануари.
Одбиена е првата понуда на Рома за Адриано, 2,5 мил + бонуси...

Доаѓам во ФАН КЛУБ БАРСЕЛОНА да искоментирам за вчерашниот дуел против Манчестер Јунајтед каде загубија и дека натпреварот нема никакво значење за да се создава толкава безпотребна фама...а тоа што го спомнав за мојте пријатели на фб е секундарна работа,е сега зависи кој каква перцепција и гледиште на работите има бидејќи ете очигледно тебе те погоди токму тој дел каде нема никаква поента да ми се расправаш и да измислуваш топла вода...

Ако имаш нешто да напишиш во врска со Барселона слободно,ако имаш нешто во врска со мене тогаш си има приватни пораки и то е то...а тие не се никаков фактор освен тоа што се фанови на Манчестер Јунајтед односно тимот што играше против Барселона вчера....

А ти си уште помал фактор со оглед тоа што доаѓаш на оваа тема за да се расправаш со мене наместо да напишиш нешто паметно

Ај утре дојди, и пренеси ни импресии шо пишале фановите на ФК Облавце. Те молам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom