Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Dzabe go hejtate Roberto, top izigra. Samo od Vermalen ne sum zadovolen, kolce nevideno.

Ni vratija ovie za 2009 i 2011. :icon_lol:

Супер изигра Вермален.

Адриано беше катастрофа , штом го сакаат Рома нека го продадат.[DOUBLEPOST=1437862238][/DOUBLEPOST]
Така треба друже, да ги растрчуваат, ова е утакмица, да гледаш голови и бркање, да се борат за топка а не да бегаат од топката или што побрзо да се ослободат од неа. :zver::ајнапиво:[DOUBLEPOST=1437861990][/DOUBLEPOST]Со Роберто се изнасмеав кога почна да дрибла пред гол. Ако ако, на добар пат е. :aplauz::zver:

И јас истото го приметив :bravobe:

Халиловиќ го имитираше Меси . :cool:

Халилович ми праи ќејф. Имаме доста добри младинци. Адриано и Педро комотно може да си одат, нема да се осети.
Зашо С.Роберто го играше десен бек, а не го пушти Даглас? :D
П.С.Требало и Грималдо и Адама да ги земат на подготовкиве.

Халилович ми праи ќејф. Имаме доста добри младинци. Адриано и Педро комотно може да си одат, нема да се осети.
Зашо С.Роберто го играше десен бек, а не го пушти Даглас? :D
П.С.Требало и Грималдо и Адама да ги земат на подготовкиве.
Поради истата причина зошто кај нас штопер игра Блинд а Еванс нигде го нема :D

и дресов прв пат го гледам како стои на фудбалерите, не знам зошто глобално го ругате, супер е, само фонтот е малце „пазарски“.

Овие Манчестерци оваа сезона ќе бидат во најмала рака рамо до рамо со Челзи. Иначе сум заспал и не гледав , али поштено не дупнале како што читам. Ај ќе им вратиме у 1/4 финале у ЛШ. :D

Ништо не прајме сезонава нека ги продат сите. Јунајтед се шета до тројна

Абе ајде, и за време на подготвителни натпревари, вие се откажувате за цела сезона? За смеење сте

Овие Манчестерци оваа сезона ќе бидат во најмала рака рамо до рамо со Челзи. Иначе сум заспал и не гледав , али поштено не дупнале како што читам. Ај ќе им вратиме у 1/4 финале у ЛШ. :D
Тоа е таа погрешна слика која се добива за вчерашнава утакмица, ако не си ја гледал. Не читај шо пишат манчестеровци, тие и последни да се ќе се фалат. Еве јас да ти кажам дека бевме супериорни во текот на сите 90 минути. Имавме 3 стативи и уште неколку 100% шанси. Како само ги игравме како мали деца, особено кога влегоа дечките од Б тимот. Шо се вика директно од на плажа им дојдоа и им дадоа лекција по фудбал. Без многу замарање можевме да им дадеме едно 5-6 комада. Тие од единствените шанси ги постигнаја головите ама и сам знаеш дека тие се гејчестер и стално така прават. Да беше во некое натпреварување утакмицава ќе ги згазевме дефинитивно, јас мислев појаки се нешо ова-она али нишо од то.
Visca el Barsa!

Тоа е таа погрешна слика која се добива за вчерашнава утакмица, ако не си ја гледал. Не читај шо пишат манчестеровци, тие и последни да се ќе се фалат. Еве јас да ти кажам дека бевме супериорни во текот на сите 90 минути. Имавме 3 стативи и уште неколку 100% шанси. Како само ги игравме како мали деца, особено кога влегоа дечките од Б тимот. Шо се вика директно од на плажа им дојдоа и им дадоа лекција по фудбал. Без многу замарање можевме да им дадеме едно 5-6 комада. Тие од единствените шанси ги постигнаја головите ама и сам знаеш дека тие се гејчестер и стално така прават. Да беше во некое натпреварување утакмицава ќе ги згазевме дефинитивно, јас мислев појаки се нешо ова-она али нишо од то.
Visca el Barsa!

Нигде не рече никој нешто за вас како што тврдиш. Отвори слободно кај нас на фан клуб и сам ќе видиш. Баш спротивното го сметам јас, поготово ова се припреми и ниту еден од двата тима не играше со 100% од можностите и јас се радувам што изигравме дисциплинирано, но и Барса беше одлична поготово што беше без Меси и Нејмар. Е сега не ти држи констатацијата дека тотално не издоминиравте зошто пропуштивме и ние неколку добри зицери и далеку од тоа дека ни одржа лекција по фудбал и комотно сте можеле 5-6 комада да дадете. Статистички имавме исто удари во рамки на гол и имавте уште 3 удари повеќе надвор од рамките од гол и тоа е се. Сепак е пријателски натпревар кој имаше мала доза на компетитивност кај играчите (поготово кај Суарез кај вас и кај неколку други кај нас).

Во никој случај не е мерило , али според составот што ни беше без неколку првотимци затоа и ми се формира мислењето дека не дупнале.

Можда дечкото ги симпатише Ливерпул во Енглеска ради Суки па затоа фрла такви погрдни зборови за Утд. Коментар ич не на место.

Што прочитав погоре не ми се верува. :eek:

Манчестер има одлични фудбалери така што сигурно ќе бидат конкурентни за титула во Премиер, е сега мислам дека сидрото што ги влече надоле е тренерот што ја упропасти Барса ама ајде.

Никогаш не сум гледал пријателски утакмици ниту ми е гајле за резултатите. Ќе видиме кој е појак во финалето на Лига на Шампиони :)

Бог да чува,неможам да поверувам дека луѓето воопшто се замараат со пријателски натпревари,па и фанови на Манчестер што ги имам на фб вчера се отепаа од радување и пишење како тоа победиле:pos:....овие натпревари служат за курташак и тренерите да испробаат некоја нова варијанта,дури кога Барселона го постигна голот за 2-1 не ни тргнаа да ја земат топката и да ја однесат кон центарот како што обично се прави кога се тргнува по резултат....

Едноставно Манчестер како и сите Англиски екипи не му се дораснати на Барселона и останатите кои доаѓаат од Ла Лига и уште долго време ќе јадат ќотек од нив во ЛШ и ЛЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom