Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е, следна може да иде ако сака
Зошто да си оди? Со Видал растур ќе прават, ќе си прават конкуренција меѓу себе па нема да му текне на Алвеш да игра како сака, како што правеше изминативе сезони. Ако се заебава ќе седи на клупа.

Ајде сега уште еден играч од среден ред и по можност за напад како замена и следната сезона може да почне :motorce:

Дани Алвеш сезонава ѕверски изигра многу сум среќен бидејќи останува поради добрата форма во втората полусезона се надевам дека од август ќе продолжи со истото темпо,но Дани исто така е еден шоумен надвор од теренот влијае и врз позитивната атмосфера во тимот и тоа е доста важно кога ќе се присетам само на натпреварот со Виљареал кога ја лапна бананата тој со Пике некако најчукнати ми се најнастинати ахаххаха.А исто така Нејмар си има другар а и тоа е важно не дека другите не го дружат но не знам како Нејмар стои со шпанскиот во секој случај да не должам многу браво мајсторе.
10305517_10154009170634240_3765189078633194436_n.png

Сеа комотно може да си одат и Монтоја и Даглас.. До полусезона тука ни се Дани и Адриано, а после тоа Видал ќе ја темпира формата и ќе се бори со Дани за прв тим.
Голманите и одбраната ни се средени, сеа средината пред се и да видиме шо ќе напраат за нападот.
Гледам се преферира Гундоган, најверојатно затоа шо е многу поефтин од Погба, али ја би за Погба. Видовме у финале кој коњ е и колку е снажен и се тие работи, Гундоган ми е некако подефанзивен, освен ако не планираат Бускетс да го ограат малку понапред или пак со двајца деструктивци.
И оваа не би била лоша варијанта али некако да се потпише преддоговор Погба следното лето да дојде кај нас. Нека собере уште малку искуство и мислам за година две ќе е новиот Јаја Туре. Да не се заебеме два пати.

Енрике исто договор обновен до 2017

Бартомеу отстапи од местото претседател на ФК Барселона и воедно на изборите пак ќе се кандидира.

Дали само јас не сакам да дојде Погба?
Инаку точно дека ни фали свежа крв во средината, али 70-80 милиони за тоа копиле не би дал па последен нека е. Имаме двајца деструктивци во Бускетс и Маске, имаме орач во Ракитич, Креативци во Иниеста, Денис и Рафиња. Ако се прашувам ја, би земал еден од Коке, Бендер и Давид Силва. Исто би било добро да се донесе Гудјонсен/Ларсон шпиц напаѓач за од клупа. Во моментов најидеални за таа улога ми се Адуриз или Лука Тони.

Јас имам многупати кажано, моја желба се или Верати или Гундоган. Марко е тешко да се купи од ПСЖ, најтешка работа е да купуваш од некој на кого не му требаат пари, а и е многу битен играч таму. Од друга страна, Гундоган со целата ситуација со Дортмунд е многу полесно да дојде.

Иначе, новото засилување правилно се изговара Алеиш Видал, па предлагам да не се тупиме овде како ќе го пишуваме, само Видал таман е.

Кога веќе остана Педро, мислам дека голем дел од парите за трансфери ќе бидат слободни така што можно е да се тргне по Погба иако и јас би го преферирал Верати. Не е лошо да го вратат и Суарез од Севиља.

Како и да е ако има пауза во сите активности до изборите кои ќе се средината на јули ќе бидеме во неповолна позиција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom