Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А чек, ова лето има избори или не? Ако се смени управата, може и да остане ?

Ај нека не ве залажува формата последниве месец дена. Реално нема веќе што да понуди и најубаво нека си оди. Мислам океј, го сметам за најдобриот бек што го имам гледано, ама поминаа неговите најдобри сезони.

1428690303_612124_1432239869_album_grande.jpg

Треба нова крв....

Овие комшииве се смешка цела, Викаат ај да им се пензионира Меси за некоја година и демек наши се :D

Овие комшииве се смешка цела, Викаат ај да им се пензионира Меси за некоја година и демек наши се :D

Меси има неполни 28 , до годините на Чави има уште 5-6 сезони. Уште 4 сезони најмалце ќе изигра на врвно ниво. Ние да изосвоиме барем уште 2-3 Примери до тогаш , па здравје ќе му ја мислиме. :D Господ да го чува како што не е склон на повреди , може да игра и до 35. Ако можеше Дрогба , не гледам зошто не и он.

Иначе , добредојде Видал. Здравје од Јануари ќе биде и тоа како свежо засилување.

Vidal.jpg

Последно уредено:
Bartomeu (president): "Alves has an offer for 2+1 years. It's up to him now, but time is running out because we resign tomorrow."

Ја мислам дека сака да види дали ќе му се допаѓа наредното раководство, па да одлучи дали да потпише.

Инаку:

Balls won by Messi, per season since 2010/2011: 86 - 89 - 46 - 62 - 169

- За освојувачи се сметаат оние фудбалери кои играле за тимот кој излегол како победник во Лигата на шампионите. Според нашите стандардни, за освојувачи не се сметаат замените и фудбалерите од тимот кои не одиграле ниту една минута, - стои во соопштението на УЕФА.
Значи Браво останува без трофеј во ЛШ?!

Вонземјанин доказ!

11390032_881914368540476_4642948940030045495_n.png

https://www.youtube.com/watch?t=131&v=uUI7xSMisBI

Фала ти Меси, фала ти Барса за одличната сезона..навистина уживав, штета што мораше да заврши..Не знам како може сеуште некои да го споредуваат Меси со Пеле...мајмун кој во животот нема заиграно на европско тло, а играл во Америка каде и 50 години подоцна фудбалот е сеуште на ниско ниво..замислете како било тогаш...:facepalm:Единствено му го признавам она што освоил СП, иако не го направи сам на свој грб како Марадона во Мексико..Глупаво е да се зборува за најдобар играч во историјата, се е прашање на вкус,но некои работи едноставно мора да се земат во предвид..Кога си замина Зидан, кога замина Роналдињо, Роналдо дебелиот..мислев нема да се појави друг класа играч...Сезоната што следува ја чекам со нетрпение..Ќе има промени, веројатно раководството и 1-2 нови играчи кои ќе ги потпишеме..Се надевам ќе се врати Лапорта..Најновите информации кажуваат дека нема шанси со Погба, насочени се кон Гундоган кој веќе бил влезен во преговори..Како и да е, не чека тежок дел..Да го одбраниме она што ни Галактикосите, ниту златната генерација на Милан, ниту Манчестер на Сер Алекс не успеа..Ќе гледаме уште убави работи..убеден сум! VISCA BARCA!![DOUBLEPOST=1433839229][/DOUBLEPOST]ИЗГЛЕДА ДАНИ ПРОДОЛЖУВА КАЈ НАС, ОФИЦИЈАЛНО МОЖЕБИ ЌЕ ИЗЛЕЗАТ УШТЕ ДЕНЕС СО СООПШТЕНИЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1433840221][/DOUBLEPOST]
Не знам дали го видовте ова хахах

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom