Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да му се гарантира на Бартра поголема минутажа следната сезона , оти 12 милиони не се ништо за некој клуб каде што ќе му дадат првотимски статус. Шпекулациите започнаа , ништо чудно Арсенал да покаже интерес во наредните денови.

Интересна анализа од ESPN sport science за голот на меси во финалето на лига купот (y)
И Пеналдо такви голаве даве само кога ќе си легне да спие[emoji41]

Sent from my Blade III using Tapatalk

Кога ќе се пензионира Меси , Нејмар ќе биде новото поглавје на Барселона. Сеуште не сме свесни потполно какво играчиште имаме во тимот. Сам го носи на грб патетичниот Бразил. :cuc::cuc::cuc:

Кога ќе се пензионира Меси , Нејмар ќе биде новото поглавје на Барселона. Сеуште не сме свесни потполно какво играчиште имаме во тимот. Сам го носи на грб патетичниот Бразил. :cuc::cuc::cuc:

Море доцниш ти со ова. Свесни сме откога го донесоа.

Сонг изглеа во Челзи ќе оди.
Да им го шитнеме и С.Роберто и топ.

Нaјверoјaтнo гo врaќaме Денис Суaрерз a ќе им гo дaдеме Хaлилoвич нa пoзaјмицa (y)

Со овој и да го остаи спортски директор Браида, мислам дека нема трансфер што нема да го леаризираат.

Everton are close to completing a deal to bring Barcelona winger Gerard Deulofeu back to the club in a £3m transfer. (Source: Daily Star)

:facepalm:

Па, реално Деулофеу не се наметна ни во Севиља, не знам како би играл кај нас. Адама, Мунир, Сандро повеќе ги почитувам моментално, џабе беше хајпот за Деуло кога има срање карактер. Се сеќавам на еден од првите тренинзи со првиот тим се скара со Пујол. Еееееј, со Пујол.:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom