Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Што му значеа зборовите на Алвеш, како да ќе си оди?

Алвес. :place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:

ДАЈТЕ МУ НА ЧОВЕКОТ ПОТХИТНО НОВ ДОГОВОР.

даглас нема да збори??

ко ќе се врати во бразил, никој во маало нема да му верува дека бил во барселона и освоил триплета.

-кај беше бе, те снема скоро година дена
-играв за барса
-не озбилно, што се губиш од еднаш...
-абе играв со меси, нејмар, суарез. освоив триплета
-да бе и јас бев у реал играв со роналдо и бејл
-абе најсеризно види на интернет ме има!! прашај ја мајка ми ако сакаш
-ок ајде, не кажувај.. кој те врти. ајде земи најди камња, мести мали голови и да браниш. ни фали човек

CG7ZyRkUIAAdo78.jpg:large

ALVES: I don't know if this is the end of my dream. I was happy here and I am happy here. I will always be one of you..

Отиде детето...мамето на управата, не успеаа да го задржат човекот кој со цело срце играше за нас...Е кои дебили, кои морони се..ќе остане еден од Монтоја или дрвото Даглас..а Дани заминува...:(:(:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:

^ Дојде веќе играч кој ќе можи на таа позиција да се вклопи.

^ Дојде веќе играч кој ќе можи на таа позиција да се вклопи.

До јануари ќе крпиме, а ќе се вклопи брзо со Меси кога ќе си го видам тилот, иако е одличен играч...Баш ме радуваше формата на Дани во последно..

Transfer fee for Sevilla right wing player Aleix Vial (25) will be 17M, plus 3M incentives. He'll join this summer, can play in January [md]

До јануари ќе крпиме, а ќе се вклопи брзо со Меси кога ќе си го видам тилот, иако е одличен играч...Баш ме радуваше формата на Дани во последно..
Дани изгира солидна сезона, но имаше и натпревари каде каравме врневме тука на темава, добро паметам ради тие ретардираните центершутеви :D

Како и да е верувам во управата и ја поддршувам, пошто лично ме побијаа неколку пати барем што се однесува на годинава.....

Messi: "After a difficult year, we were able to get up. We have to enjoy this a lot. We will continue, this team is very motivated.
As I said the last time: you want all three? Here you have all three! Visca el Barça, i visca Catalunya!"

CG7Y3ldU8AE0shj.jpg

Искрено потешко ми е за Дани ,отколку за Чави. Ајде веќе во на Чави случајот му одминаа годините каде што може да игра со истото темпо , али Дани може да понуди најмалце уште една сезона врвен фудбал. Ќе биде огромна грешка ако го пуштиме да си оди. Мислам дека проблемот не е пари , тие солзи денес немаше да ги пушти ако беше причината 2 милиони повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom