Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ama i Suarez preteruva, prv pat ke se drznam da go kritikuvam sezonava. Iniesta za nigde a igra cel natprevar. Emeri go nadmudri Enrike so izmenite

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Најглупо изгубена победа!

Нека тепаат се до крај ако сакаат титула.

Мислам и Реал и гостува на Севиља.

Не ја гледав утакмицава, како што читам Лучо ја сјебал утакмицата со вадењето на Нејмар кој бил најдобар наш играч и удрил на дефанзива. :facepalm:
Пиче од тренер.

Следна дома со Валенсија, гости на Еспањол, гости на Атлети претпоследно коло
Реал гости со Севиља, дома со Валенсија

^ Џабе братко , ние не издржавме , на вас 4 ќе ви набутат. :D

По голот на Нејмар цела екипа играше како збирштина од циркузанти и пичкици. Изиграа полошо второ полувреме од ФК Таринци.
Колку само натпревари имаат заебано после водство од 2 0. Да речеш дека толку ги бива ај да е така, ама овие земаат милиони, значи дека се
само збирштина од идиоти на чело со Енрике и дека вака не заслужуваат ниедна титула.

По голот на Нејмар цела екипа играше како збирштина од циркузанти и пичкици.

Јас сум сигурен дека овој тим има појак играчки капацитет и од тој на Гвардиола , али дури сега се гледа што значи да имаш маж со кохонес на клупата. Енрике е обичен циркузант и пичка , и триплета да освои наредната сезона не треба да го задржат. Пазете го само Баерн ... Бега 10 бода на второто место , имат важен меч во ЛШ за 3 дена , и играт безусловно и го газат Франкфурт , никакви калкулации. Овој нашиот постигна 2 гола и тргна да брани резултат .. АЛОО БЕЕ , со Меси , Суарез , Нејмар он резултат ќе брани. ТРЕБАШЕ ДА ГИ РАЗБИЕ 0-5 кога им беше моралот готов. Ебениот гол на Банега беше пресуден момент.

Ни треба авторитет бе , ни треба мотиватор. Незнам колку од светските познати останаа такви , зошто преку курац ми е да се експериментира со анонимец. Еден беше Гвардиола , вакво човече очекувајте пак за 20 год.

Уште од нас зависи титулата бе што ви е. Голот падна при грешка на Браво, топката мораше да ја одбие далеку подобро од тоа.

Не ја гледав утакмицата,али гледам дека повторно како незнам колку пати до сега сме испуштиле водство од 2 гола.. и по измените гледам дека Енрике пак почнал со глупостите, незнам што му требало на 1:2 да го вади Нејмар од игра и да го внесува Чави,кога веќе го извадил Нејмар, можел на негово место да го стави Педро а не Чави.. тука да извадевме 3 бода сигурен сум дека титулата ќе беше наша,а сега вака веќе немаме право на кикс, а имаме тешки утакмици до крај на сезона..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom