Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати голот бе што го примивме! Само колку мразам што секогаш вака некој глуп гол ќе примиме.
Сепак добро е, победа со 3 постигнати гола на гости.

Avto ama posle spasi siguren gol. Toa e toa Suarez od nigde nikade MOM. Prvi polufinalisti lagano

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Не верував дека вака добро и зрело ќе се справат со ПСЖ, Суарез мајсториште ! :aplauz::aplauz::aplauz:

Рутинирано до лесна победа. Нема толку стил, но ептен игра прагматично тимот под водство на Енриќе

Ај честито победа, да не речам 1/2 финале :)
Како играат топло ладно алал да им е. Неќни со Севиља не играа второ полувреме, сега (до душа не ја гледав ама по резултатот) одлична партија, се надевам дека ќе ја наметнат истата игра и во првенството, не знам зошто ама искрено моментално Ла Лига некако помила ми е од ЛШ.

Слично игравме и со Севилја , само што ПСЖ беше ептен импотентен и не правеше ни 20 % од пресингот што ни го правеше Севилја. Не го окривувам Матје за голот , сепак силен шут беше и реагираше по инстинкт , плус спаси чист гол при крајот.

Се на се завршивме 99 % од работата , на кампот ќе треба само рутинирано со посед и полуфиналисти сме. :) ... Ако издржи Порто на Алиенц , и Манџукич да им го зачука на сред Бернабе , можеме да почнеме и со славје оти не гледам друг освен Баерн или Реал пречка на патот до титула.

Се на се завршивме 99 % од работата , на кампот ќе треба само рутинирано со посед и полуфиналисти сме. :) ... Ако издржи Порто на Алиенц , и Манџукич да им го зачука на сред Бернабе , можеме да почнеме и со славје оти не гледам друг освен Баерн или Реал пречка на патот до титула.

Пречките треба да се гледаат, ако не гледаш ќе се сопнеш и на најмалата пречка. :unsure:

Жолти све ти опраштам.

Ептен ми е убава оваа комбинација на дресови, посебно црвениот голмански. :love:

Добра работа сезонава е шо не се чека само на головите на Меси. Одговорно тврдам дека Суарез е далеку најдобар напаѓач на светов.

Oна фразана ,,Не ми ја туркај цената" буквално денеска му ја реализира Суарез на Давитче. После толку унечки шо знам :D

Одличен резултат на гостински терен со 3 постигнати гола, секоја чест за цел тим кој одигра одлично во текот на целиот меч... Суарез полека полека почна да покажува за што е донесен,токму тој е играчот за вакви големи утакмици :bravobe:
П.С. Честито 1/2 финале :D

Не верував дека Барса ќе дојде до ваква победа, веќе со една нога во полуфинале се. Пријатно ме изненадија:aplauz::bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom