Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Од Ова што го видов на крајот од Меси..сеуште неизвесен ми е дуелов со Сити..Мораше да погоди, мораше...

Ај што му одбрани ок , но шо му текна на глава да завршува после? Подобро ќе беше да смири и да шутира.

Нема веза , 80 % ја завршивме работата.

Доста му се пенали на овај. Суарез или Ракитиќ да ги изведуваат според мене.

Многу паднаја во второ..

Во прво полувреме растурија, во второ како друга екипа да излезе на терен.
Колку пенали промашија оваа сезона упм?

Наместо мирни да го дочекаме реваншот овие мораа да ја комплицираат работата. Второто полувреме особено почетокот беше ептен слабо.
Не знам зошто заспаа, требаше само да држат ритам.

Меси во прво полувреме одличен, во второ без топка не ни играше.
Нејмар е во лоша форма, изгуби безвезе две-три топки кои можеше скапо да не чинат. Во моментов подобро е да почне од клупа, нека игра Педро малце, а и на Нејмар му треба една воспитна.

Ја претерува со пеналиве.
Сити да даде 2 гола на Кампот, без ние да дадеме 1 нема шанси, ама пак требаше денес се да се заврши сигурно.
И сакав да му го остави на Грицко пеналов денес, хет-трик ќе му кренеше самодоверба до небо.
Ама ај, бидна шо бидна, одиме пак на Примера сега.

Солиден натпревар, искрено Елче ни пружа повеќе отпор на домашен терен од Сити. Мислам дека ќе му се удри на Лучо од глава (и на нас) одлуката да игра со Тер Штеген

Солиден натпревар, искрено Елче ни пружа повеќе отпор на домашен терен од Сити. Мислам дека ќе му се удри на Лучо од глава (и на нас) одлуката да игра со Тер Штеген
:eek:
Второто ми кочеше стримот, некоја грешка напрај?

Ај за други утакмици океј, ама шо направи Тер Штеген денес?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom