Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Барселона: Тер Стеген; Алвеш, Пике, Маскерано, Алба; Бускетс, Ракитиќ, Иниеста; Нејмар, Меси, Суарез.

Ми се допаѓа тоа што игра Ракитиќ, стравував дека можеби нема да го почне натпреварот..Иниеста ми е дискутабилен со оглед на формата..Но, тоа е голем играч со еден потег може да направи многу... Изминативе денови играчите на Сити даваа изјави со кои можеби ги потценуваат нашите можности..Мислам дека е време да покажеме дека сме големи...Искрено се надевам дека ќе биде така..Одиме на победа како секој натпревар! VISCA

Последно уредено:
Шо ви реков дека Суарез ќе промашува против Сити? 5 промаши 2 дава. :D

Него, без претерување, едно од најдобрите полувремиња на Меси ever. Маме им еба. :zver:

Папци. Кај бевте вака против Малага?

Меси. :cuc:

Тоа бе, пушти најјаки и свиркај си. Не Тата Мата ќе ми изведува курци палци со Иниеста на лево и Нејмар на десно крило пичка му материна...

Папци. Кај бевте вака против Малага?

Меси. :cuc:
Малага се бранеше со 11 души во шеснаесетникот и игла не врвеше..Сити се отворени и раштркани на сите страни бидејќи мора да напаѓаат...очекувано беше дека Барселона ќе дај два гола на натпреварот..невозможно е оној простор Меси-Суарез и Нејмар да не го искористат

Малага се бранеше со 11 души во шеснаесетникот и игла не врвеше..Сити се отворени и раштркани на сите страни бидејќи мора да напаѓаат...очекувано беше дека Барселона ќе дај два гола на натпреварот..невозможно е оној простор Меси-Суарез и Нејмар да не го искористат

Малага оваа сезона си ја има формулата за против Барса. Скоро сите екипи играт автобус на Камп Ноу , па примат голови. Пораз и нерешено оваа сезона против Малага , среќа некако ги одбегнавме во купот.

Шо ви реков дека Суарез ќе промашува против Сити? 5 промаши 2 дава. :D

Него, без претерување, едно од најдобрите полувремиња на Меси ever. Маме им еба. :zver:

Што знам, одлично изигра ама мислам дека не е едно од најдобрите евр, бар не за мене. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom