Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ИЗРАМНЕТ РЕКОРДОТ!!!
Заслужува публикава на кампов, тука да биде престигнат!!!
Одиме бре!
B3EayhLCAAAEt1d.png:large

Zapostaven mi e Suarez od soigracite. I neka sebici malce, neka gi pokaze majstoriite. I taka Mesi go izramni rekordot valjda nema da mu se luti

Nisto sezonava, koga sme bile dobri sme gazele od pocetok, gi nema tie 3-0, 4-0 na niza.

Nisto sezonava, koga sme bile dobri sme gazele od pocetok, gi nema tie 3-0, 4-0 na niza.

На СК 2 ја дават утакмицата , незнам ти шо гледаш.

Според мене е супер , одбраната е стабилна без оглед на автологот. Само малце да се подобри реализацијата.

На СК 2 ја дават утакмицата , незнам ти шо гледаш.

Според мене е супер , одбраната е стабилна без оглед на автологот. Само малце да се подобри реализацијата.
Nema tecna igra, 3 pati vo mojot zivot sum ja gledal Barsa da digne pehar na Liga Sampioni i vo tie sezoni druga igra sme imale. Ne e Barsa ekipa sto pobeduva i koga ne dominira, koga osvojuvame nie sekogas sme dominirale sto voopsto ne e vo obraz ova sezona.
Inaku cestito na legendata.

Жал ме фати за Суарез..се надевам ќе му прости на Меси, Потоп, во вистински момент дојде натпреварот и рекордот (y)

Ете го...............да се закачи салам на врвот :D

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Која перверзија од играч , се надевам ќе влезе во форма и ќе почне секоја утакмица по 2 да дава.

Суарез видно се изнервира , али потоа му текна дека е за рекордот. Сигурно ќе пуца и он наредната утакмица.

VISCA BARCA !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom