Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Две мои размислувања околу Меси.
Прво мислам дека е фора да се скрене целиот тој медиумски притисок околу даноците и она пишување на медиумите дека секоја сезона мора да е најдобар.
Второто ми е дека е џокер на Лапорта во обид да дојде пак на чело на Барса. Лапорта нема резултати во политиката иако премногу очекуваше на тоа поле и не е толку ценет како што е ценет и има резултат и рејтинг кај фановите. Се знае дека ликот кој не може да го седне Меси на маса кај фановите губи, додека ликот кој може да влијае на него добива.
Да не заборавиме дека Меси и Нејмар се единствените сигурни играчи од проектот Барса 2020.
Многу лесно ми се откажувате од него. Барем јас замена за него не гледам во моментов.

Стотици милиони евра се изливале од џебот на Меси по адвокати , и затоа било негово можно заминување од Шпанија. Стотици милиони евра по адвокати. :pos::pos::pos::pos::pos:

Овој Филе начисто е отиден. :pos:

Стотици милиони евра се изливале од џебот на Меси по адвокати , и затоа било негово можно заминување од Шпанија. Стотици милиони евра по адвокати. :pos::pos::pos::pos::pos:

Овој Филе начисто е отиден. :pos:
Филе ко да му е сметководител. :icon_mrgr:

Текстот за Меси, Филе го започна во стилот ПИСКОТНИЦИ СЕ СЛУШААТ ОД ГАЛИЧНИК ДО РЕКА...Живи патетики од новинар е човекот, иако има респект од мене дека е во тек со сите настани и случувања, едноставно претерува.... :facepalm:

Некој поупатен ако може да кажи што е целава фама околу Меси? Сериозно може да ве напушти или не

Напумпана е целава работа поради една изјава. Не ја гледам разликата од претходните и оваа. Али еве, мора да се пишува...

Има изјавено тој многупати дека нема да го напушти клубот доколку клубот не реши да го продаде. Челниците се невидени говеда, али не се до толку малоумни да помислат на таква опција. А и како што спомна некој погоре ако Лапорта реши да се кандидира за претседател (што е многу веројатно), тогаш очекувајте Меси да замине како слободен играч на 37 години.

Која и да е управа, ако се согласи да го продаде Меси, си потпишува самоубиство и наредните избори ќе ги загуби во стилот на македонската опозиција.

А што мислите за ова?
Чави да биде некогаш (во не толку далечна иднина) тренер на Барса?
http://tocka.com.mk/2/143192/legend...i-luis-enrike-cavi-i-laporta-imaat-golem-plan
Ништо чудно. До сега има дадено неколку изјави дека се гледа како тренер на Барса. Реално он ја познава душата на клубот и он е идеален лик за таа позиција. Ако памтиш имаше инфо дека кога Роура го водеше тимот барал совети од Чави, посебно за оној натпревар против Милан во ЛШ кој го добивме дома 4:0.
Мене ми беше желба Пујол да го видам како тренер но за жал он не се гледа на тоа место.

Море Примера освоивме ради неговите голови, Ибра кога не знаеше да погоди...арен беше тогаш.
П.С. За муабетов за Меси од претходно...абе за овакви ко вас треба Бендтнер да ви е главна ѕвезда у тимот шо навивате, втора ѕвезда да е Бонера, а Серхи Роберто капитен.

Последно уредено:

Вчера за прв пат во сезонава на тренинг му беа на располагање на Енрике сите 23 играчи што се дел од првиот тим. Ова е добар момент пред три тешки утакмици - Севиља, ПСЖ, Валенсија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom