Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ме интересира како ќе постапи Лучо во случајов со двајца квалитетни голмани.
Кога се има вака двајца добри голмани, грев е едниот цело време да дреме на клупа и да му опаѓа формата.

Ја би за Браво да брани во шпанско, ипак се работи за голман кој веќе 7/8 години игра во Примера, запознаен е одлично со играта и условите во шпанско, со сите клубови, со играчите таму, а Штеген да брани во ЛШ и купот. Ова ми изгледа како варијанта која би била фер инаф за двајцата...

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Бартра е веќе искалапен.А за "тарабата" Тељо ве поздрави со прв гол во првата утакмица за Порто. :)

Ќе се донесуваат 2 стопери, демек. Прва опција се Матје и Маркињос, а доколку не биде со нив, втора опција се Хумелс и Блинд.

^
Јас сум за втората опција (y)
Или да се направи некој микс на опцииве и да се донесат Маркињос и Хумелс:drk:

Нејмар колку долго ќе биде надвор од терениве ?

Педро пристигнува во Наполи?
http://www.novini.mk/read/919451/pedro-pristignuva-vo-napoli
Ако отиде Педро во Наполи,според мене повеќе од сигурно е дека го земаме Квадрадо.Ќе фали играч на крилна позиција,а Квадрадо ќе биде одлична замена и за крило и за десен бек.

Како може да читате наши портали во врска со вести од Барса.

note: pedro was in napoli yesterday because he was on his way to the island of capri, where he will spend the last days of his holidays[DOUBLEPOST=1405593543][/DOUBLEPOST]Бтв ова е таа шампионска фаца

Untitled.jpg

Последно уредено:
Хумелс во Јунтајтед изгледа.

Мене ич не ми се на кеиф Матје и Маркињос ама изгледа баш тие двајца ќе бидат.

Barcelona want to renew the contract of Sergi Roberto (22), whose current deal expires next year. First meeting possibly next week. [md]
Да му го продолжат договорот како фудбалер или како нешто друго? Плс нека биде нешто друго....

Вотербој на пример.

Матје моментално многу е потребен,може да игра штопер,а после ситуацијава со Адриано(проблеми со срцето),само Жорди Алба ќе остане лев бек.Така да Матје на двете позиции може да заврши работа

:ROFLMAO:
10516854_770232003008451_4158829514024409273_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom