Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.647
- Поени од реакции
- 10.257
Ги џаебал ПЕС игρал, таму не се лиценциρани сите.I FIFA14 mu ja zele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги џаебал ПЕС игρал, таму не се лиценциρани сите.I FIFA14 mu ja zele
Мертесакер освен висината нема ништо слично со играчов.Многу е побрз Матје,и башка и лев бек многу често игра.Овај Матје не беше сиромашна верзија од Мертезакер или така ми се чини? 20 мил за овај барат? 30 години има плус..
Дај ако не и Хангеланд нека го земат
Па нема да биде лошо со Јуве да сме во група да расчистеме некој сметкиСакате да се кладиме дека сега со Алегри ќе падниме заедно во групата и во нокаут фазата на ЛШ? Тоа е проклетствотна Алегриклетва која и кај нас ќе ја донеси
со голот на залаета во 119Па нема да биде лошо со Јуве да сме во група да расчистеме некој сметкиодамна сакам да се паднеме со нив во Лш , последен пат пред околу 10-12 години ако не беше кога не отпаднаа во екстра тајм
![]()
Никако епик фејл!Епик фејл став, покрај голман како Браво кој веќе е искусен во лигата.
Luis Enrique: "Goalkeeper who'll play first game? If I'd have to chose today, I'd say Masip, because I know him perfectly. We'll see.
Zalayeta kako go pamtam ubavoПа нема да биде лошо со Јуве да сме во група да расчистеме некој сметкиодамна сакам да се паднеме со нив во Лш , последен пат пред околу 10-12 години ако не беше кога не отпаднаа во екстра тајм
![]()
Едно е да не ти требаат играчи, и тие што ги купуваш да бидат крпачи за на клупа, друго е 3 сезони очајно од сите страни да ти укажуваат дека треба засилување во одбраната и ти да маваш со глава в ѕид.Трансфер политиката на Пеп беше лоша , ама пак тој успеа да ги вклопи играчите на Ла Масиа.
Трансферите на Пеп:
Кеирисон
Мартин Касерес го купи , па го продаде во Јувентус.
Александар Хлеб
Дмитро Чигрински
Златан Ибрахимовиќ , купен со вклучен Ето .
Едно е да не ти требаат играчи, и тие што ги купуваш да бидат крпачи за на клупа, друго е 3 сезони очајно од сите страни да ти укажуваат дека треба засилување во одбраната и ти да маваш со глава в ѕид.
Пеп имаше екстремно уигран состав каде трансфери за прв тим само ќе ја разнишуваа таа уиграност.
Со Масип беше кога ги водеше Барса Б, затоа и тоа го напишав, фејл во смисла на да го форсира за прв голман покрај Браво е нелогично.Никако епик фејл!
Ова е ептен дипломатски одговор, баш си е на место. Ептен позитивно сум изненаден од Лучо, во врска со оваа изјава.
Или бил претходно спремен за вакво прашање, или е премногу паметен, па во моментот му текна ова да го одговори.