- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Тони, незамислива ми е Барса без Дани. Во моментов нема замена за него. После Пеп и Тиаго, неговото одење ќе биде најголема грешка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pamet vo glava za finaleto vo kupot. Kolku samo bevme pobrzi so vleguvanjeto na Pedro , imase 2-3 dobri prodori koi za zal nemaa zavrsnica. Zapazete ja samo igrata vo poslednite 12-13 minuti koga Iniesta se vrati na negovata prirodna pozicija.
нејмарДани го пикна Роналдо у џеб. Ама затоа Ди Марија му се шеташе како сака у прво...

Meне ми звучи познатоХаха колку само вжештени глави има на онаа темата за ел класико. Врие од идиотски коментари.
Си прават филмови како судијата и помогнал на Барса кога единствениот непостоечки досуден пенал беше над Роналдо.
Секогаш во немоќ почнуваат да се расфрлаат со идиотштини и да бараат контраверзи таму каде што ги нема.![]()
За вас не знам. Пејте си и свиркајте си, нема шо да му се докажува. Моментот кога ќе почнат сами да си прават муабет ќе биди моментот кога целосно ќе го примат поразот и ќе се помират со истиот.Колку само пасов не е ништо нарочито.Генијален му беше тој кога му ја даде на Нејмар и овој кога изнуди пенал.

мислам дека се враќа повторно таа жар кај играчите,исто како што беше со Пеп и се уште се желни за победа.. големиот тим не е голем само со малите екипи,големите тимови се големи на вакви утакмици.. не се освојува титула ако немаш победа со големите екипи... ете тоа е Барселона,кога е најпотребно покажува колку е голема..и да не се освои ниту една титула сезонава,за мене веќе се шампиони..
.. мадридистите пред мечот го бараа Меси,епа мислам дека го најдоа и ќе го запамтат за цел живот..
за Иниеста немам веќе што да зборувам,сум кажал и претходно за него,едноставно нема зборови со кој може да се опише.. 
.. после сето тоа што му се случи со детето, тој собра сили повторно да се врати и да ги изигра ако не најдобрите 2 меча во неговата кариера(Сити,Реал),едни од најдобрите,и како што спомна некој погоре. навистина штета што сеуште нема земено златна топка, но се надевам дека еден ден и тој ќе се радува на таа награда бидејќи навистина ја заслужува..