Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Само уште ова да кажам пошто сум многу возбуден. Меси е легенда тоа сите го знаеме. Но едно е многу битно.

Андрес Иниеста е најдоброто нешто што Барселона го имала. Човекот е мотор. После она со детето, човекот најде сила, мотивација и ја изигра втората најдобра партија во кариера. :cuc:

ТОООООООООООООООООООООООООООООООООООО! Многу сум горд на момциве, изиграа стварно со срце. Секоја им чест. Реал покажа дека не ја заслужува титулата. Нема победено ниту еден ривал во лигата. Ботови

Утакмичиште страшно у пм. Свака част и за двете екипи што ова ни го приредија.
Меси и пасовите негови за првиот гол и за пеналот над Нејмар :cuc: МАЕСТРО !

Една работа што ни треба сега е капитенот да собере сила и да изигра неколку утакмици како што само он знае со цело срце до крај на сезоната. Особено во ЛШ.

Легенда....најдобриот на сите времиња! :cuc:

BjcZkbJCYAE-T5v.jpg

Една работа што ни треба сега е капитенот да собере сила и да изигра неколку утакмици како што само он знае со цело срце до крај на сезоната. Особено во ЛШ.
Живеам за денот да крене една од тутулите ЛШ или Ла Лига. Како него нема никад да имаме ирач.

Најдолгите 90 минути во мојот живот! Три кила ослабев гарант! Какво пердашење им удривмеееее, можеби резултатот не го кажува тоа, но цела утакмица бркаа топката како магариња. Немаат талент кој го има Барса. ИНИЕСТА најдобар според мене. Човекот во некои работи 10 пати е подобар од Зидан..Страшно, страшноооо. Можеше комотно Реал да прими уште 3 голови, онаа статива на Алвеш...Покажавме менталитет, покажавме зошто сме Барса.. Уште некое засилување во одбрана и повторно сме на старите патеки верувајте!Нека ние честита победата и со полна пареа до крајот!!!VISCA EL BARCA!!!!!

Живеам за денот да крене една од тутулите ЛШ или Ла Лига. Како него нема никад да имаме ирач.
Мора да помогне. Страшно беше тоа што се дешаваше денеска со одбраната. Се удираат еден со друг, изненадени се од секоја набацена топка...страшно...

Многу среќа имавме, ама против Баерн или па и против Реал во ЛШ може скапо да не кошта тоа. Ако се оправи Пујол одма ќе биде друго. Има кој да го строи Пиќе, знае да процени топка, ќе ги мотивира сите...

Многу мерак ќе ми се направи да го испратиме со ЛШ како последна утакмица во кариерата.

Перверзија од меч од фудбалски аспект. Во кој можеше да се виде се тактичка не моќ, индивидуалност , убав фудбал, судиски грешки,огромна желба за победа, ДРАМА! Незнам според мене тоа е тој меч Класико во секоја смисла на зборот!

Од фанска гледна точка се молев да го изменат Фабрегас од 20та минута ептен изгубен случај беше ама за среќа тука беше Роналдо да ги балансира работите па двата тима со по еден хендикеп и малку со среќа се спасивме Бензема да не не демолира. Е кога помина тој притисок по незнам кој пат ми пукна филмот зошто немаат муда да отварат простор и да шутират вонка од шеснеасетник!
И секоја чест за смиреноста на Меси не дека изигра на нај високо (негово) ниво ама очигледно не му ни треба тоа ниво за да реши меч 3 гола и асистинцеја :cuc:

За Иниеста стварно се што може да се напише имам напишано. Немало и се сомневам дека ќе има некој со толку леснотија да ја држи топката крај себе. Конкретно вечерва, Модрич и Алонсо пред него на 2 метра, Роналдо зад него на метро и пол и човеков како сам да е на теренов бе. :cuc:x100000

Да се направи експеримент, да му фрлат топка на Иниеста од Бурџ Калифа од највисоката нејзина точка и он да ја штопне, се кладиме дека ќе му се залепи топката за нога, онака лабаво ко ништо да не било.

Не знам зошто се бунат кога нас Маљенко ни ја одзеде титулата во купот, и срамно судеше на многу натпревари за нас...

Едно од најдобрите класика што сум ги следел во животот, period.

Е сеа конкретно за нас... Меси свака част за 3те гола и асистенцијата, али Иниеста ис д мен. Каква елеганција, какви движења, нереално е луѓе.:cuc:

MADRID-SPAIN-MARCH-23-Lionel-M_54404365478_54115221154_600_396.jpg
:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom