Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Момци, што играч е мочево Серхи Канос или како и да се пишува?

Има некој информација дали утре Нејмар ке игра против Баерн М?

Tоni
Еве за еден ден го доби доказот, не само што го прашуваат Меси кој играч да го земат, туку и кој тренер. :icon_lol:

Не, не сакам да провоцирам, ама стварно, кој кур братов? Шо е главната причина за негова предност? Познавањето на Меси? Меси ќе биде поефективен со него? Па шо може да биде поефективно од 50 гола у сезона? Ќе го клонира?

Тоа засновање на играта врз Меси веќе ви се удри од глава неколку пати кога не му беше денот или беше добро затворен.

Едино ако го донеле за директен ментор на Нејмар, да го направи „новиот Меси“, но и тоа нема смисла, моеш како помошник не како главен тренер.

Ако се постави овој, очигледна е причината за тоа и е лоша. И официјално е или на шпекулации е уште? Пошто мене не ми е верно уште. :D
http://www.marca.com/2013/06/20/futbol/equipos/real_madrid/1371687795.html :icon_lol:

Thiago-y-Guardiola-se-mediran-_54378816232_51356729138_352_256.jpg

Они скоро прва, ние 3та постава :)...ќе биде интересно.

lol.

но сепак: Es precisamente su implicación en este torneo lo que le ha llevado a no comprometerse con ninguna propuesta del Real Madrid.

А и да го барале, нема шанси да било за првиот тим. Но шо му знаеш може баткава е некој ептен заебан. :D

Му ја местел Барса, затоа бил Мартинез таму. :pos:

Ke primime 5 deneska ? :D
Site na odmor,ke dojdat 2 nedeli pred pocetokot na sezonata,ni podgotovki ni nisto,pa potoa sakame uspeh....Preku takvoto....

Пеп го знае секој наш потег, а и без тоа примивме 7..:facepalm: Не сум песимист, ама искрено стравувам..Немавме ни подготвителна турнеа...никакви подготовки за новата сезона, а и капак на се одиме во Минхен со камионџијата.. Со среќа нека е...

^ Нерешено ќе заврши бе :P Сега ќе видиш Пике шпиц, Меси лев бек, Адриано полушпиц па дури и Пеп ќе се збуни... :D Шала на страна, мислам нема да изгуби Барса, или па и доколку изгуби разликата ќе биде минимална :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom