Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Овој е исти Роура

1374515785372.jpg

1356206652239.jpg

Се извинувам вака али ептен ми е њтф трансферов :confused:

По која причина е доведен кај вас, само ради Меси? Има некоја историја со клубот ??

Предвидувам отказ таму во ноември.

Не сакам да зборам пред време, ама човеков и да е толку добар како што пробуваат ЕМД и Спорт да го направат пак има големи шанси да не успее. Ваљда он е единствениот што би прифатил да се нафати на ваква работа на месец пред почеток на сезоната.

Ќе биде ова многу долга сезона...

Tоni
Еве за еден ден го доби доказот, не само што го прашуваат Меси кој играч да го земат, туку и кој тренер. :icon_lol:

Не, не сакам да провоцирам, ама стварно, кој кур братов? Шо е главната причина за негова предност? Познавањето на Меси? Меси ќе биде поефективен со него? Па шо може да биде поефективно од 50 гола у сезона? Ќе го клонира?

Тоа засновање на играта врз Меси веќе ви се удри од глава неколку пати кога не му беше денот или беше добро затворен.

Едино ако го донеле за директен ментор на Нејмар, да го направи „новиот Меси“, но и тоа нема смисла, моеш како помошник не како главен тренер.

Ако се постави овој, очигледна е причината за тоа и е лоша. И официјално е или на шпекулации е уште? Пошто мене не ми е верно уште. :D

Tоni
Еве за еден ден го доби доказот, не само што го прашуваат Меси кој играч да го земат, туку и кој тренер. :icon_lol:

Не, не сакам да провоцирам, ама стварно, кој кур братов? Шо е главната причина за негова предност? Познавањето на Меси? Меси ќе биде поефективен со него? Па шо може да биде поефективно од 50 гола у сезона? Ќе го клонира?

Тоа засновање на играта врз Меси веќе ви се удри од глава неколку пати кога не му беше денот или беше добро затворен.

Едино ако го донеле за директен ментор на Нејмар, да го направи „новиот Меси“, но и тоа нема смисла, моеш како помошник не како главен тренер.

Ако се постави овој, очигледна е причината за тоа и е лоша. И официјално е или на шпекулации е уште? Пошто мене не ми е верно уште. :D

Можеби има влијание Меси на одлукава, ама сепак не се согласувам дека Меси го има последниот збор.

Според мене донесувањето на ваков тренер значи дека тој нема да има некоја важна улога во клубот, туку само ќе си продолжи со филозофијата на Барса т.е исто ќе биде дали е овој Тата или Роура на чело на тимот.
Можеби Тата ќе наметне некој авторитет, ама сепак е рано да зборуваме, што правиме ако има успех?

До вчера не го знаевте човекот, а сега предвидуваат кој е, каков е што ќе работи, па дури и отказ до ноември! :cuc::cuc::cuc:
Колку ми се допаѓа кога некој е вака потценет. ;)
И Гвардиола во 2008ма кога дојде немаше некоја голема медиумска подршка. (Не, не пробувам да го споредувам Тата-мата со Пеп, онака just sayin').

Пер не јеби, прекарон му е како на шестооделенец шо сеуште татко му го носи нашколо па Тата го завикале...
Али еј ако други двајца најблиску биле Манчини и Боаш, ондак поарно овој отколку тоа трупците.

Пер не јеби, прекарон му е како на шестооделенец шо сеуште татко му го носи нашколо па Тата го завикале...
Али еј ако други двајца најблиску биле Манчини и Боаш, ондак поарно овој отколку тоа трупците.

Искрено не знаев дека и на аргентински, зборот ТАТА имал исто значење како и кај нас. Шо мал бил светот..

Можеби има влијание Меси на одлукава, ама сепак не се согласувам дека Меси го има последниот збор.

Според мене донесувањето на ваков тренер значи дека тој нема да има некоја важна улога во клубот, туку само ќе си продолжи со филозофијата на Барса т.е исто ќе биде дали е овој Тата или Роура на чело на тимот.
Можеби Тата ќе наметне некој авторитет, ама сепак е рано да зборуваме, што правиме ако има успех?

Абе очекувано беше да поставите тренер кој нема да бега од филозофијата, сигурно Капело не беше кандидат. Тренер од школата, ко Луси Енрике или тренерот на Б екипата (не знам кој е), али ова ептен неочекувано. А и ептен ќе се поврзува со притисок од Меси, дур и да нема такво нешто (а јас мислам дека има). Шо ќе направи ќе видиме. Во Примера реално нема многу да се одрази, го видовме тоа и со Тито/Роура, во ЛШ ќе биде заебаното. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom