Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tоni
Еве за еден ден го доби доказот, не само што го прашуваат Меси кој играч да го земат, туку и кој тренер.
Не, не сакам да провоцирам, ама стварно, кој кур братов? Шо е главната причина за негова предност? Познавањето на Меси? Меси ќе биде поефективен со него? Па шо може да биде поефективно од 50 гола у сезона? Ќе го клонира?
Тоа засновање на играта врз Меси веќе ви се удри од глава неколку пати кога не му беше денот или беше добро затворен.
Едино ако го донеле за директен ментор на Нејмар, да го направи „новиот Меси“, но и тоа нема смисла, моеш како помошник не како главен тренер.
Ако се постави овој, очигледна е причината за тоа и е лоша. И официјално е или на шпекулации е уште? Пошто мене не ми е верно уште.![]()
Пер не јеби, прекарон му е како на шестооделенец шо сеуште татко му го носи нашколо па Тата го завикале...
Али еј ако други двајца најблиску биле Манчини и Боаш, ондак поарно овој отколку тоа трупците.
Искрено не знаев дека и на аргентински, зборот ТАТА имал исто значење како и кај нас. Шо мал бил светот..
Можеби има влијание Меси на одлукава, ама сепак не се согласувам дека Меси го има последниот збор.
Според мене донесувањето на ваков тренер значи дека тој нема да има некоја важна улога во клубот, туку само ќе си продолжи со филозофијата на Барса т.е исто ќе биде дали е овој Тата или Роура на чело на тимот.
Можеби Тата ќе наметне некој авторитет, ама сепак е рано да зборуваме, што правиме ако има успех?
Го чекав риплајов, but still it`s a hell of a stupid nickname.