Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ако мислите да се потпрете на Бартра како резерва за штопериве, му ебавте мајката. Ви треба штопер и тоа под итно.

Bartra,Roberto,Dos Santos,Montoja....od ovie ako cekame da stanat prvotimci naebavme....Kako be nieden ne izleze asalen....Ne znaat kjk terat....Lam ni dade gol so glava,metro i zilet visok....Maskerano igra bez glava,ko vol samo da tepa....
Ako ne go zemam Silva ili drug defanzivec od takov kalibar,BYE BYE sezona....
--- надополнето: 24 јули 2013 во 19:47 ---
Не е Монтоја виновен ништо, едноставно Рибери си е многу јак.

Da,da...Vaka Riberi si poigruva so site bekovi protiv koi igra.....Daj bidi malce porealen te molam.....

i jas sum navivac na Barca.. ama godinava ako Ribery ne osvojt zlatna topka nz koj bi mozel drug, inaku 2ro poluvreme Roura izvrsi 11 izmeni :pos:

Подобро изиграја децава.

Da,da...Vaka Riberi si poigruva so site bekovi protiv koi igra.....Daj bidi malce porealen te molam.....[/quote]

Не заебавај,и јас сум фан на Барса,ама Рибери е класа играч и оваа година ја заслужува златната топка.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Абе Бабунски само е спасот :P... Иначе како што реков не требаше да се претерува како пред натпреварот ќе не растурат ова она, ви реков ако изгубиме тоа ќе биде минимално...

Не заебавај,и јас сум фан на Барса,ама Рибери е класа играч и оваа година ја заслужува златната топка.

i jas sum navivac na Barca.. ama godinava ako Ribery ne osvojt zlatna topka nz koj bi mozel drug, inaku 2ro poluvreme Roura izvrsi 11 izmeni :pos:

Од кога напаѓачи со 13 гола во сезона земаат златни топки?
Да ве потсетам дека најдобриот играч(индивидуа) не се бира од најдобриот тим(колектив).

Да ве потсетам дека најдобриот играч(индивидуа) не се бира од најдобриот тим(колектив).

Да те потсетам дека Рибери не е напаѓач

Канаваро се скина давање голови во 2006.Околу 92 имаше,за малку и 93 ама пречка погоди.:(

А ова со головиве нешто да не се збуни,за тие што даваат по 200 гола по сезона се зема Пушкаш наградата,не плачи либе,таа Меси ќе ја земе.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom