Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Многу твитер пратите, бе. :):)

Иначе, очекувам АС да го постираат ова:
183202_10150113477472138_603272137_6377663_6782539_n.jpg

И да излезат со насловна 'VILLARATO, судиите ја помагаат Барселона, Меси постигна гол од офсајд', а Мурињо да изнесе список со жалби од судењето.

Титула титула, ке се слави титулааааааааааааааа ! ! ! ! ! :) :) :) :)

Ништо страшно се дешава и Депортиво да киксне. Хахахаха :pos2: :)

Ајде нека ни е честито победа очекуев кикс со оглед на тоа дека ни фалеа некој од клучните играчи ама ете победивмо инаку си ја фатив Барса и си го напунив џебов со 6000 ако има некој од Тетово нека доаѓа на пиво :) П.С реал са мн јаки :(

Честито победа!!Одлична утакмица...А и голот на Педро бешее..:drk::drk:

П.С. + 7 !!!!:vozbud:

Ne treba opustanje , sega sleduvaat derbi natprevarite so Valencia Sevilla i Villareal .Klucen ke bide natprevarot so Real.Treba smireno i koncentrirano da ja odrzuvame ovaa prednost.Lele facata na Perez hahah:vozbud:

Доколку ги земеме трите бода од Местаља во среда, без оглед како ќе игра Реал, можеме да си запееме:

Таму каде што ние направивме 0-4, Реал одигра 0-0, таму каде што ние направивме 0-8, Реал одигра 1-1, таму каде што ние ебеме се по ред, Реал изгуби 5-0.:):)
Се поубеден сум во победа на Бернабеу против Реал. На секоја позиција сме подобри. Можи само Касиљас е подобар од Валдес, ама тоа не е значајно кога екипата им е за'рѓана.
Направете споредба меѓу играчите на нас и Мадрид:

Валдес - Касиљас

Алвес, Абидал - Рамос, Марсело

Пике, Пујол - Пепе, Карваљо

Алонсо, Кедира, Озил - Чави, Бускетс, Иниеста

Роналдо, ДиМарија, Бензема - Меси, Педро, Виља

фРЧАТ клетви од сите страни во фан клуб Реал :pos2:

честита победа.....штета што депортиво киксна како главниот ривал би се соземјил и би видел каде му е местото.....останува да се мисли само на Арсенал !

Честито победата и нека ни се множат.
Убава победа и солидна игра, со оглед на тоа кои играчи ни фалеа. Инаку, одлично изиграа Кеита и Адриано, а Педро постигна луд гол, колку да си се врати во формата. Само така нека продолжат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom