Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Тиаго кој удар го доби:tapp:

П.С. Ако некој има линк нека ги стваи првите два гола :)

Честито победа. Одличен натпревар. Нолито и Тиаго одлична партија изиграа.
Мило ми е што Педро и Бојан(ФАЛА БОГУ) погодија.
Меси можеби и не требаше да игра, ама влезе, поштено асистираше и постигна гол, колку да одбележи.

VISCA EL BARCA!!!!

Official: Milito suffers a tear in the hamstrings of his right leg, he will be out for 4 to 6 weeks. Абидал ќе мора да игра ЦБ против Виљареал. :icon_roll

Lionel Messi has scored 64 goals in his last 64 official games for Barcelona. :cuc:

Прво засилување во Јануари... Тиаго.

Лошо е што Милито ја доживеал оваа повреда, но не знам зошто не играл Пике кога веќе ќе одмара наредниов викенд. Исто и Меси можеби нема потреба да влегува во вакви натпревари, ама ок тоа е работа на Пеп.

Него да прашам има некои заинтересирани за тоа фудбалот што ќе биде со фан клубовите? Гледам секаде веќе има пријавено колку за една екипа тука не видов никој да пише.

Лошо е што Милито ја доживеал оваа повреда, но не знам зошто не играл Пике кога веќе ќе одмара наредниов викенд. Исто и Меси можеби нема потреба да влегува во вакви натпревари, ама ок тоа е работа на Пеп.

Него да прашам има некои заинтересирани за тоа фудбалот што ќе биде со фан клубовите? Гледам секаде веќе има пријавено колку за една екипа тука не видов никој да пише.

Пред некој пост пишаа. Ај официјално да се пријавуваме. Претходно и Серпико имаше пишано, не знам дали ќе игра он. Која е заинтересиран нека се допише. Него кој ден се игра?

1. The mummy returns
2. Xak

Тиаго зверотина, мора да се понуди професионален договор, а Боки не ме радува во последно.

Каде се одржуе турнирот, може некој подетално да ми објасне за што се работи, оти неам појма

Тиаго зверотина, мора да се понуди професионален договор, а Боки не ме радува во последно.

Каде се одржуе турнирот, може некој подетално да ми објасне за што се работи, оти неам појма

Уште нема одредена точна локација и време. Види во подфорум фудбал имаш посебна тема, Фан клуб пресметка КГН.

Не го гледав натпреварот, ама од ова што го гледам на видеото, гледам дека сме страшни, посебно младите... НОЛИТО:vozbud:, ТИАГО:vozbud:, бојан:tapp::nesvest:. Најверојатно, наредното лето, 9ката ќе добие нов господар.

stotuku mislev deka milito se oporavi od povredite po taa teska povreda sho ja imase,sepak se uste go sledat
ovaa godina mislam deka nema da ja igra mnogu poradi povredite

Сега најреално решение за одбраната би било вака нешто,а:Алвес----Пујол----Абидал-----Максвел?

момци како е ?? јас подолго време неам пишано во фан клубов дека идем на работа гледам некој не биле задоволни од виља јас сум сосема задоволен од него сепак во тек беше 10 коло :smir: а има и асистенсии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom