Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А Виљареал овци се??? Не викај така следниве три лигашки натпревари се кој од кој потежок. Ако успееме да земеме 9 бода ќе биде одлично, ама се мислам дека ја кикснуеме со Алмерија.
Затоа сега ќе ни беше поубаво да си завршевме во ЛШ, да си бевме пласирани и можеа да си ги ладат таму, ама сега и таму мора да се мисли, мора да победиме и против Казан дома и во Грција за сигурен пласман. Ќе биде гадно следниов месец тоа е факт, ама ајде шо биде нека биде.

Сеута секако ја пропушта, Виљареал поради суспензија, и се враќа против Алмерија и покрај можноста да биде суспендиран за Ел Класико.

The world doesn’t end with the game against Real Madrid. Pique has four yellow cards and he’ll play the following games.” :toe:

Аууу одвај чекам да дојде тој ден кога ќе заигра за А-тимот :)

Во четврток нашите ќе се фотографираат за официјалната слика на клубот за сезонава. :)

--- надополнето ---

Капитенот Пујол, досега има 499 официјални настапи во дресот на Барса. Доколку игра утревечер, ќе стигне до магичната бројка од 500 настапи. ЕЛ ГРАН КАПИТАН! :vozbud:

Еве ја и листата со играчи со најмногу настапи за Барса:
549 Migueli
540 Xavi
499 Puyol
449 Rexach
421 Amor
410 Zubizarreta
402 Segarra
400 Alexanko
397 Rife
394 Asensi
384 Ramallets
384 Guardiola
382 Sergi
376 Carrasco
376 Valdes
359 Torres
352 Sanchez
348 Cesar
347 Bakero
331 Sadurni
330 Gallego
325 Iniesta

Да ве прашам, вие правете екипа за ова турнирот меѓу фан клубовите што ќе биде? Планирате да учествувате? Ако планирате кажете ми кој е одговорен, ако сакате имам едно другарче за Барса е, добар голман па да настапи... Фала однапред :helou:

Да ве прашам, вие правете екипа за ова турнирот меѓу фан клубовите што ќе биде? Планирате да учествувате? Ако планирате кажете ми кој е одговорен, ако сакате имам едно другарче за Барса е, добар голман па да настапи... Фала однапред :helou:

Дајте стварно да се организираме за ова, интересно ќе биде. Јас се пријавувам за игра. Одлучено е кој ден ќе биде?

Реваншот против Сеута го играме вечер ако не се лажам
Баш ме интересира со каков состав ќе излезе Пеп.

Во четврток нашите ќе се фотографираат за официјалната слика на клубот за сезонава. :)

--- надополнето ---

Капитенот Пујол, досега има 499 официјални настапи во дресот на Барса. Доколку игра утревечер, ќе стигне до магичната бројка од 500 настапи. ЕЛ ГРАН КАПИТАН! :vozbud:

Еве ја и листата со играчи со најмногу настапи за Барса:
549 Migueli
540 Xavi
499 Puyol
449 Rexach
421 Amor
410 Zubizarreta
402 Segarra
400 Alexanko
397 Rife
394 Asensi
384 Ramallets
384 Guardiola
382 Sergi
376 Carrasco
376 Valdes
359 Torres
352 Sanchez
348 Cesar
347 Bakero
331 Sadurni
330 Gallego
325 Iniesta

Тренер шо беше на Гетафе, ако не се лажам... ?! Тој е тој ?! Тој има и за Реал Мадрид играно ?

Поздрав

Имате од некаде информации слушнато за Ла Лига. Највероватно нема да продолжи на Алфа, а како што се зборува може да оди на Сител.

Како и да е, стрим си е стрим. Тешко на оние што ќе мораат да гледаат ел Класико со Игорче (или тој другиот подеднакво ретадиран коментатор) на сител.

Ќе коментира некоја од српските певаљќи изгледа на Алфа :)..шала на страна...подобро е и на Сител отколку ништо, бидејќи мене некогаш стримовите ме заебаваат, така да и Игорче нека е, јас си се концентрирам на натпреварот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom