Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
1. Las bromitas de Pique y Puyol en la grada durante el partido ante el Ceuta
2. Y tras la bromita... ya son amigos
^Може, некој да ми објасни за што се работи???
Нешто во врска со шегите на Пике, ама не можам да ја сфатам поентата на текстовите. :toe:

Ни тие не ја знаат поентата на напишаното, верувај.
Првин напишаа дека Пиќе се заебавал со некој човек на стадионот, го мавал со семки и сл... Сакаа да го прикажат Пиќе во најлошо можно светло...
После откако Пујол ја објави таа сликата на Пиќе со физиотерапевтот на својот твитер профил и објасни дека тоа всушност е нивни пријател (физиотерапевт на Барса), кутриве го сменија насловот и целата глупа сторија... Во потрага по скандал, се посрамотија... и Марка и стотитиците глупи мадриѓани, кои го ругаа Пиќе во коментарите од статијата.

Ни тие не ја знаат поентата на напишаното, верувај.
Првин напишаа дека Пиќе се заебавал со некој човек на стадионот, го мавал со семки и сл... Сакаа да го прикажат Пиќе во најлошо можно светло...
После откако Пујол ја објави таа сликата на Пиќе со физиотерапевтот на својот твитер профил и објасни дека тоа всушност е нивни пријател (физиотерапевт на Барса), кутриве го сменија насловот и целата глупа сторија... Во потрага по скандал, се посрамотија... и Марка и стотитиците глупи мадриѓани, кои го ругаа Пиќе во коментарите од статијата.

Фала за објаснението.:) А, шо е најглупо во оваа глупава мадридска глупост, е тоа што нашиве квази-интернер портали(за жал sportski.mk беа помеѓу најпочитуваните од моја страна) одма се фатија како слеп за стап. Еве го постот на спортски: Видео: Ѕвездите од Барса безобразни и примитивни

Иначе нека ни е честито Афелај. Потпишан е преддоговор и од јануари е наш играч. Договорот му истекува летово, па затоа цената на трансферот ќе изнесува највеќе 4-5 милиона. Јас не сум го гледал, ама од тоа што се зборува, има потенцијал.

Од кај го избаци муабетот за Афелај ?

^ Од Ел Мундо Депортиво ваљда... демек се чекало само на Пеп да одобри. Не сум убеден во способностите на Афелај, али за 4-5 милиона и да искочи ко Хлеб на крај нема да ми е криво. :)

ПИЌЕ Е МАНАТ ДЕФИНИТИВНО :pos:

Дефанзивецот на Барселона, Џерард Пике (23) доби слободен ден од Гвардиола и одлично се забавуваше на трибините на Ноу Камп во победата на неговиот клуб над Сеута.
Пике седеше во ложата и со чипс ги гаѓаше гледачите пред него. Откако еден "ќелавко" реши да му се спротивстави, Пике се бранеше покажувајќи кон својот ни крив ни должен соиграч Карлес Пујол. Пред последниот свиреж фудбалерот го фрли целото пакување чипс кон истиот човек, по што ја збриша од трибината. :pos2:

Од кај го избаци муабетот за Афелај ?

Од Јануари најверојатно е наш играч, а ако си отворил било кој спортски интернет портал, ќе си ја прочитал веста.

Од Јануари најверојатно е наш играч, а ако си отворил било кој спортски интернет портал, ќе си ја прочитал веста.
Да бе,ама само шпекулации.
А ти почна да честиташ.

ПИЌЕ Е МАНАТ ДЕФИНИТИВНО :pos:

Дефанзивецот на Барселона, Џерард Пике (23) доби слободен ден од Гвардиола и одлично се забавуваше на трибините на Ноу Камп во победата на неговиот клуб над Сеута.
Пике седеше во ложата и со чипс ги гаѓаше гледачите пред него. Откако еден "ќелавко" реши да му се спротивстави, Пике се бранеше покажувајќи кон својот ни крив ни должен соиграч Карлес Пујол. Пред последниот свиреж фудбалерот го фрли целото пакување чипс кон истиот човек, по што ја збриша од трибината. :pos2:

Тоа е физиотерапевт на Барса и негов добар пријател.

scaled.php

Само гомна да се јадело по македонскиве весници...

pa ako imate zabelezano ovoj e toj covek koga trca na terenot da mu pomogne na igracite na barsa koga nekoj se zali na povreda

pa ako imate zabelezano ovoj e toj covek koga trca na terenot da mu pomogne na igracite na barsa koga nekoj se zali na povreda

Браво Гоче, ѕвер си. Искрено, ми се чини дека јас никогаш не би го забележал ова.:):)

Сликата е од твитер профилот на Пујол. Објави дека Пике и тој физиотерапевтот се добри пријатели. :)

2pr5ug9.gif

:smeshko:

--- надополнето ---

BTW

Marcel Brands (sports director PSV): "I can confirm that Barcelona have indeed contacted us regarding a transfer of Afellay. The clubs are now negotiating. I cannot yet asses when there will be a deal. "

Значи Пеп дал зелено светло...

Дечки се собирате ли за турниров во фудбал што се организира?

Сакав да прашам, ако случајно ви фали играч, братучед ми е заебан навивач на Барселона, сака да игра, добар играч е, па ако има место пишете... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom