Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да можам да го гледам натпреварот, се надевам на победа од 2 разлика, може и 1, ако не примиме гол.
Секако ќе биде многу тешко.
Сепак верувам дека ќе поминеме.

заебано ќе биде вечер, мора да се даде макс, не е битно дали ќе го решиме 1/4 финалето денес! треба да се изигра страшен пресинг + максимална прецизност, нешто како со Арсенал а головите ќе дојдат сами..се откажувам од петарди ако успеат да ги контролираат/неутрализираат! како што викаат од Пирели, силата е ништо, без контрола!

Максимална прецизност и искористеност на шансите. Тоа е муабетот.

Пујол уште е повреден? :Ѕ:Ѕ

Ајде одиме на победа...ама без примен гол :)

Where is Pedro??? :(
Нели спремен требаше да биде....

^ На клупа е. Го очекувам у второ.
Barcelona bench: Mino, Milito, Maxwell, Thiago, Afellay, Pedro, Bojan

Алде каталонци со среќа вечерва,мора да играме многу претпазливо и да тепаме без да примиме гол,мора вечер Меси да ни каже што знае ( ние не знеме де...)...
Visca el Barca...

само претпазливо-Шахтјор знае да биде опасен,нивните бразилци не поштуваат ни бига ни света :pos2:

се надевам на последните тренинзи Барса ја зголеми ефикасноста за погодоци-па очекувам меч со доста голови

Leo Messi
¡Hola! Les doy la bienvenida a todos ustedes.
Gracias por la gran cantidad de mensajes que recibí. ¡Estoy muy contento!
Desde ahora estaremos mas cerca a través de Facebook.

Hola! Welcome to everyone. Thank you very much for the great number of messages that I have received. I am so excited! From now on we will be more closely connected through facebook.
5 hours ago · Unlike ·

Ја го отворив, и гледам не ми дава да кликнам лајк, што значи претходно сум имал. Можда денеска само го официјализирал.

Od uvek ni odelo tesko so rusi i ukrainci. Shevcenko I dinamo k. dusata ni ja vadea na vremeto.
Vreme e za nesto novo...

Аууу каква само асистенција од Иниеста...:vozbud:

На овие им се спрема петарда како што ми изгледа. :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom