Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
omg.. Кој ќе се ебава пак со Рубин

Боза група,само Казан малце ремети. Далеку е пеш по снегот. :)

Има некој заинтересиран за да се организираме да идеме до Атина кога ќе биде утакмицата? :)

Има некој заинтересиран за да се организираме да идеме до Атина кога ќе биде утакмицата? :)

Зависи од датум, инаку заинтересиран сум. :)

Barca dobi protivnici za trening :pos2:
Za vas LS ke pocne posle fazata po grupi.:toe:

Најлесната група ја добивме.

Ќе се прошетаме.Единствена тешка утакмица ќе ни биде таа во Русија но оваа година ќе им вратиме за поразот :)
Посакував барем еден поатрактивен противник но што е тука е.Иначе зависи од времето кога ќе играме со Копенхаген во Данска можеби ќе идам таму :) !

Во Русија само да не замрзниме, грцине че го примат на двете, данцине боза. Иначе од кога Диего Милито е подобар од Меси и Руни?

Дај бе не се бламирајте со наградиве,смешни сте.

Во Русија само да не замрзниме, грцине че го примат на двете, данцине боза. Иначе од кога Диего Милито е подобар од Меси и Руни?

Па добро, Интер освои ЛШ, Милито беше стрелец на 2 гола во финалето, постигна гол во 1/2 финале против Барса, постигна гол пртив Челзи во 1/4 финале, и толку треба.

Скоро секогаш играчите кои доаѓаат од тимот кој ја освоил Лш ги освојуваат и индивидуалните награди.

Добра група генерално гледано, иако тоа не треба да значи да се радуваме пред време.
Имаме шанса да им вратиме на Русите иако лани покажаа дека се тврд орев.
Не гледав какви беа наградите за играчите, по дискусијава тука гледам Милито бил избран за најдобар напаѓач(нека ме поправи некој ако грешам).
По мене мислам дека тоа е сосема оправдано и нема што да дискутираме дали е подобар од Меси или Руни. Причините заради кои е избран убаво ги наведе Bobi777,
така да мислам дека наградата му е заслужена и секоја полемика натаму е непотребна.

Противниците нормално дека се класи и класи под нас, ама нема толку лесно да се прошетаме. Најлесен противник ни е оној кој уствари го прават најјак. Панатинаикос мислам дека 2 пати ќе го тепаме, со Рубин нема да е лесно во Казан, ама од Кампот не си одат без 3-4 во мрежата. А Копенхаген е специфичен противник.

Според моите прогнозерски 'способности' типувам дека вака ќе ја завршиме групата:

1. FC Barcelona 6 4-1-1 14-4 13

*6 одиграни, 4 победи, 1 нерешено, 1 пораз, 14 постигнати гола, 4 примени, 13 поени

lesna grupa ni padna i siguren sum deka nema da ima golemi problemi :)
i veruvam deka ke mu vratime na kazanot za lani

Изгледа ситуацијата со Ибра е при крај. Наводно Милан ќе плати 40 милиони на 3 годишни рати, првите 2 години по 15м и третата уште 10м.

Јас обично сум баксуз, кога објавам нешто не се остварува, ама ова е многу реално.

Се наежив... Секоја Ви чест за ова... Ваков фудбалски великан не се раѓа уште еднаш, а ваква публика која знае да цени и почитува, уште помалку... Преку 100 000 луѓе на нозе, за уметникот на фудбалската игра.... Роналдињо, кралу, ти го заслужи ова...

Секоја ти чест....

Поздрав

50% се шансите Ибра да си замине.Но ако си замине нема да има пари+некој играч на Милан туку само пари.
Тоа го потврди Галијани:

“There will be no players included in the deal. Milan have offered some players that Barca were not interested, while Barca have asked for players that Milan were not willing to transfer,” Galliani told La Gazetta dello sport.

Можно е трансферот да се реализира за вкупна сума од 40 милиони евра кои Милан би ги исплатил на 3 рати.Две години по 15 мил. евра и последната година 10 мил. евра. Значи €15 + €15 + €10 million.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom