Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ibra nema sansi da ostane,se glea od avion deka ke potpise za Milan,kako i da e cestito neka ni e Masch:)

одличен ждребот по групи,таман тренинг натпревари со помал ризик,добро е да се зачува тимот од повреди за во понатамошната фаза и некои играчи да стекнат искуство во вакво натпреварување....

Маскерано се бараше,одлична работа !!!

tokmu vakov igrac mu bese potreben na Barca,borben,fizicki silen,agresiven.

--- надополнето ---

foto_448323_CAS.jpg

0.25 e momentot

:pos::pos::pos::pos::pos::zver:

Аууууууууууу.......... колку ми го разубави денот веста за Маскерано :vozbud:, епа нека ни е честито
Ждрепката е повеќе од лесна , останува само рутински да си го изработиме делот....
И да , каков таков , сакам Ибра да остане барем уше оваа сезона

Супер трасфер. Сега имаме двајца различни играчи на иста позиција. Го имаме 'нежниот' и строго дисциплиниран Серхио и темпераментниот Маскерано.:)

А, знае некој од прилика колку изнесува трансферот??

Маскераноооо!!!
Мн ми се допадна ова со Маскерано.

БајДеВеј : Ако си замине Ибрахимович, Робињо ке биде Веднаш ангажиран од Страна на Барселона.

izgleda maskerano e se poblisku do barsa,denes se ocekuva da gi pomine lekarskite pregledi
na gol.bg citav deka transferot iznesuval 16 mil + 6 mil vo zavisnost kolku tituli ke osvoe barsa

i aj ibra neka go fakja patot vo milano,i onaka ne bev mnogu za nego no toa e,neznam zosto pep tolku zapna vo nego koga go imavme super odlicniot i dobro uigraniot eto

Поздрав момци. Гледам доста заинтересираност има за одење во Атина, така да сметајте ме и мене, само обврските да не дупнат работа али да се надеваме дека ќе биде чиста недела.

Иначе Маскерано требало да стигне викендот на медицински прегледи, така да по се изгледа 99 посто е завршена работата, здебеливме една позиција шо е од многу големо значење. За Ибра јас би му дал уште една година да се докаже, али како шо читав деновите не бил баш во добри односи со Пеп, во 6 месеци само 2 пати имале праено муабет, така да можеби поарно да си оди отколку шо ќе расипува тимскиот дух.

За групите во ЛШ мислам дека најлесно поминавме. Супер загревање ќе биде тоа пред вистинското што следува. Само овие русите да не не лизнат пак, али дефинитивно првото место е наше.

Со ваква уиграност каква имате и супериорниот Бускетс како ДМ не ви е потребен Маскерано.Но ако сакате да се зацврстите уште во одбраната тоа е друга работа,вие си знаете.Но вака останува супернадежниот Педро да биде резерва а гледам и за Робињо сте биле заинтересирани.

Кој ти вика дека ќе мењаме формација и дека супернадежниот Педро ќе биде резерва?Ако остане Ибрахимовиќ,да ќе биде резерва,а ако си оди,ќе биде стандарден првотимец цела сезона,нешто слично како лани.Робињо не верувам,ниту па сакам да дојде.

Денеска цел тим на располагање на тренингот, вклучувајќи ги Ибра, Хлеб и Касерес. :vozbud:

Абидал веќе влага во години, а според Пеп нигеров ќе играл сезонава како замена за Пике. Незнам зошто не го задржат Касерес, а не го продадат Абидал, кога веќе Касерес може да игра на било која позиција во одбраната... а плус има многу поголема самодоверба и потенцијал.

Мислам дека тајно се преговара за Хлеб, до 1ви очекувам да си замине.

Околу ждрепката мислам дека нема да е проблем да се биде прв во групата. Рубин ни е должник за лани на Ноу Камп, Панатанајкос ако може да ги наполнат што повеќе.

За Маскерано ми е жал што ќе му биде резерва на Буски :) :) :) но во секој случај добредојден е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom