- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
И вториов на среќа?Зубарска работа. Ваков гол ќе даде пак кога ќе си видам тилот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вториов на среќа?Зубарска работа. Ваков гол ќе даде пак кога ќе си видам тилот.
И вториов на среќа?![]()
Вториот му беше наместен, нишо посебно. Меси заврши 90% од работата.
За онаков гол треба голем мајстор да си, како го помина Годин, го направи да изгледа како просечен дефанзивец од втора Холандска лига, не зафркавај.
Па за вториот гол и јас ти зборувам аљооЗа вториот правам муабет алоо, не за првиот. Голем кур го измрдал Годин, Меси помина низ цела одбрана и му ја пушти овој само се отвори, Годин закасна со реакцијата и другото беше рутина. Не пишувај вака некој ќе помисли сомбреро му праел на Годин.
Суарез е прилична лоповиња последните 2 сезони, статистиката не ја гледај, да не е Меси ни пола нема да ја има.
За тимче без амбиции полно со копачи ко Атлетико , Griezmann ти е класа играч, во Барселона клупа му е максимумЗа Гризман да пишевте збор два![]()
Хммм ... Епа добро ве одравме ко така, 120 милиони за играч за на клупа и не е така лошоЗа тимче без амбиции полно со копачи ко Атлетико , Griezmann ти е класа играч, во Барселона клупа му е максимум![]()
Ко ќе се ошиша головите ќе дојдат сами по себе,а може и Пиќе да го шиша а и документарче да снима" хаир кат"За Гризман да пишевте збор два![]()
Стварно лоша фризура вадење, еден му коментираше на една слика да го сретнам на улица ќе извадам 50 центи да му дам, бездомник ќе го помисли човекКо ќе се ошиша головите ќе дојдат сами по себе,а може и Пиќе да го шиша а и документарче да снимат
Има се може се. Атлетико дава 30m за Marcos Llorente да грее клупа..Хммм ... Епа добро ве одравме ко така, 120 милиони за играч за на клупа и не е така лошо![]()
Ne znam zaso se fura vakvo mislenje, Godin bese samo zrtva, niso povekje. I VVd i bilo koj defanzivec na svetot istoto ke go snajdese zaso takva bese postavenosta na igracite, Godin morase da iskoci ponapred za da pokrie, normalno i Suarez so majstorski poteg si go napravi svoeto iako pola gol e na Mesi.
За онаков гол треба голем мајстор да си, како го помина Годин, го направи да изгледа како просечен дефанзивец од втора Холандска лига, не зафркавај.
За вториот правам муабет алоо, не за првиот. Голем кур го измрдал Годин, Меси помина низ цела одбрана и му ја пушти овој само се отвори, Годин закасна со реакцијата и другото беше рутина. Не пишувај вака некој ќе помисли сомбреро му праел на Годин.
Суарез е прилична лоповиња последните 2 сезони, статистиката не ја гледај, да не е Меси ни пола нема да ја има.
од 30 до 120 имаш 4 ЉорентовциИма се може се. Атлетико дава 30m за Marcos Llorente да грее клупа..
Не реков јас ништо за Годин пишав само дека мајсторски потег изведе СуарезNe znam zaso se fura vakvo mislenje, Godin bese samo zrtva, niso povekje. I VVd i bilo koj defanzivec na svetot istoto ke go snajdese zaso takva bese postavenosta na igracite, Godin morase da iskoci ponapred za da pokrie, normalno i Suarez so majstorski poteg si go napravi svoeto iako pola gol e na Mesi.