Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Има нешто по вашите медиуми или чиста глупост е ова ?

Ми се чини дека овие Чингирито секогаш имаат екслузива која не се остварува...

Ми се чини дека овие Чингирито секогаш имаат екслузива која не се остварува...
Јас не ги земам за релевантни, ич, ги гледам само после полноќ оти се циркус. Уствари овие никој не се новинари туку емисијата е направена за да анализираат натпревари и да се ребрат меѓусебе, кога станува збор за Реал или Барса.
Пред некое време во емисијата имаа демек !! ексклузива !! caso Neymar, отворам ко ќе видам шо ќе видам, Кога играле Псж со Реал лани го потапкал по рамо Модрич, Иско му шепнал нешто а Рамос се поздравил, демек играчите на Реал сакале да дојди боже сачувај :pos:
На муабет ја по 5 минути шо пишат .
Демек ја демантираат веста :ROFLMAO:

V.Valdes ќе добие отказ во понеделник. Трагедија кој ќе јаде отказ пред Valverde. Сигурен бев дека ќе имаше успех ама од управата не сакаат темпераменти тренери кои им треба слобода.. Поради тоа си отиде и Pep.. Да ти ебам управата...

V.Valdes ќе добие отказ во понеделник. Трагедија кој ќе јаде отказ пред Valverde. Сигурен бев дека ќе имаше успех ама од управата не сакаат темпераменти тренери кои им треба слобода.. Поради тоа си отиде и Pep.. Да ти ебам управата...

Валдес не ми остави впечаток дека знае што прави. Ниту има некоја иднина како тренер.

Валдес не ми остави впечаток дека знае што прави. Ниту има некоја иднина како тренер.
Valverde да не ти оставил подобар впечаток?
Го трпат 3години со тешки киксови, брукање пред цела Европа, другиов не можат да го трпат повеќе од 1 месец како тренер на 3та екипа бидејќи пробува самостојно да работи и да ја наметне својата визија...

Valverde да не ти оставил подобар впечаток?
Го трпат 3години со тешки киксови, брукање пред цела Европа, другиов не можат да го трпат повеќе од 1 месец како тренер на 3та екипа бидејќи пробува самостојно да работи и да ја наметне својата визија...

Каде го спомнав јас Валверде? Двата случаи се различни. Валдес осврн скандалите не оствари некој резултат.

После 7 кола Меси нема постигнато гол,време е вечер да забије:sneaky:

Вечер све освен победа ќе е лошо.
Атлетико киксна, после паузата за 1-2 кола играме со Реал на Кампот и нив да ги добиеме и ќе се изедначиме.
Полека мора Меси да се враќа у форма, и Гризман исто и сами да ги добиваме утакмиците. Валверде кој го ебе.

Гризман и треба да е на клупа,ништо не покажа последниве неколку натпревари,можеби не е негова вина што игра на погрешна позиција ама тоа е...Сигурно нема место Меси да игра,а богами и Суарез многу подобро игра до сега одколку Гризман.
Посекако ќе се повреди Дембеле до кај 20та минута па ќе влезе Гризи во игра.

Моментално подобра постава мислам дека неможеше да извади,ќе видиме што ќе покажат на терен.

Гризман и треба да е на клупа,ништо не покажа последниве неколку натпревари,можеби не е негова вина што игра на погрешна позиција ама тоа е...Сигурно нема место Меси да игра,а богами и Суарез многу подобро игра до сега одколку Гризман.
Посекако ќе се повреди Дембеле до кај 20та минута па ќе влезе Гризи во игра.

Моментално подобра постава мислам дека неможеше да извади,ќе видиме што ќе покажат на терен.
Ова со Dembele и мене ми текна. Ќе се повреди и одма Griezmann ќе влезе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom