Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Така е зборот, ама за околу 80 сигурно може да се преговара.
Не може да се преговара со Тотенхем освен ако не им е отпад некој играч или е година дена на истек на договор.

Фабињо им е ѕвер, според мене најдобар играч им е од средината на теренот.

Дали јас сум единствен кој мисли дека подобро е реваншот да го играш во гости? Заради глупавото правило "гол в гости".
Од секогаш сум го мислел тоа, кога се работи за две горе-долу изедначени екипи, сметам дека подобро е реваншот да го играш во гости.

Фабињо им е ѕвер, според мене најдобар играч им е од средината на теренот.

Дали јас сум единствен кој мисли дека подобро е реваншот да го играш во гости? Заради глупавото правило "гол в гости".
Од секогаш сум го мислел тоа, кога се работи за две горе-долу изедначени екипи, сметам дека подобро е реваншот да го играш во гости.
Ако на гостински терен играш како Тотенхем за да дадеш гол, ДА - предност е.
Ама ако на гостински идеш со умисла да изгубиш што помалце и да се браниш цело време, тогаш-НЕ

Alison bil eden od najnesigurnite so noga ko za joe hart da prajme muabet.. Sklon e na kiksovi so pasovite ko ter stegen ko go zedovme.. Slaba tocka ako e toj sho da prajme muabet za lengle koj nemozese da se spravi so mrtvio presing na junajted..
Slaba tocka na liverpul e sredinata od tehnicka gledna tocka i tuka se ceka od arthur da izigra edna,, dejongska'' utakmica dosta mu bese vlecenje po teren ko da e xavi so 30 tituli zad nego..

Pep Guardiola without Lionel Messi in the Champions League:

2013-14 - Semi-finals
2014-15 - Semi-finals
2015-16 - Semi-finals
2016-17 - Last 16
2017-18 - Quarter-finals
2018-19 - Quarter-finals
¯\_(ツ)_/¯

g VAR diola who?

Моето мислење за Ливерпул е следно:Прво Батиња Ливерпул (Со Клоп) игра доста на контри,значи немаат некоја тика-така стил,штопериве ја избиваат напред топката (Англиска работа) и одма се прави убиствена контра,многу многу средината нема улога тука........Средината има улога кога противниците напаѓаат фактички тројца средни деструктивци,(поготово во овај случај против Барса),немаат некоја технички спремна средина.Бидејќи првава утакмица се игра на Ноу Камп,Клоп Неверувам да излезе да се надигрува покрај технички подобрата средина на Барса,туку очекувам контри,нивната лева страна ќе биде доста затворена,постои можност дури и Милнер лев бек да игра со Ван Дајк,се на све да се добро затвори Меси.И самиот Валверде е свесен дека НЕсмее да се отвори многу,зошто ке има многу контри,искрено мене повеќе овај Салах ме плаши него Мане,технички поспремен мие некако,Барса ќе треба многу,многу да внимава на пасовите,еден поризичен пас,одма шанса за контра,што овде БИ го ставил и А.Видал прва постава,нон-стоп да трча напред т.е да прави притисок врз дефанзивците да ги насочи на грешка,висок пресинг.Ги гледав со Челзи,викендов,падната им е формата,поради неправење Ротации,од една страна притисокот е на нивна страна,Сити одпадна сега ќе стегни во лигана,иако имаат лесен распоред до дуелов со Барса,само викендов со Кардиф може некоја фрка да се деси,бидејќи Кардиф се бори за опстанок,а баш тие екипи најнезгодни се,а од друга страна и Барса има притисок,бидејќи првата уктамица ја игра дома,што значи по моја логика,Секој примен гол од Ливерпул,на Ноу камп,Барса ќе мора да дава два гола.

Конечно го репризирав мечот со Манчестер. Не очекував дека наскоро ќе видиме копија на Чави во клубот ама впечатокот ми е дека Артур Мело може да биде тоа.

п. с одвај го чекам 30/04 и гостувањето на Ливерпул

Liverpool играат на контри и преку бекови. Има интересен податок дека бековите на Liverpool имаат поделено 20 асистенции оваа сезона. Се надевам Valverde ќе спреми тактика да им ги затвори бековите и да врши притисок на нив. Нападот им е убиствен, Semedo мора да игра бек за да имаме во тимот кој да го брка Mane.

,постои можност дури и Милнер лев бек да игра
Апсолутно не.
Барса ќе мора да дава два гола.
Ние ако ве тепаме 0-2 на Камп, вие ќе треба да не' тепате 0-4 на Енфилд?[DOUBLEPOST=1555633930][/DOUBLEPOST]
Liverpool играат на контри и преку бекови. Има интересен податок дека бековите на Liverpool имаат поделено 20 асистенции оваа сезона. Се надевам Valverde ќе спреми тактика да им ги затвори бековите и да врши притисок на нив. Нападот им е убиствен, Semedo мора да игра бек за да имаме во тимот кој да го брка Mane.

Бековите се многу експонирани со оваа игра на Ливерпул, на 90% од утакмициве сезонава, повеќе се во противничка половина него во своја а најчесто 6ката доаѓа ко среден штопер, измеѓу Вирџил и кој и да е другиот.

Бековите се многу експонирани со оваа игра на Ливерпул, на 90% од утакмициве сезонава, повеќе се во противничка половина него во своја а најчесто 6ката доаѓа ко среден штопер, измеѓу Вирџил и кој и да е другиот.

Ова не смее да ви се случи со Барса, Меси ќе ве уништи или Дембеле . Сигурно и Клоп е свесен за ова па очекувам подефанзивна игра од вашите бекови.

Истиот стил кој Барселона со години го игра. Бековите екстра офанзивни, играат крила во фаза на напад, а Бускетс игра помеѓу 2та стопери.[DOUBLEPOST=1555661036][/DOUBLEPOST]Клучно ќе биде да не се прими гол на Камп Ноу (или максимум еден) и потоа на реваншот одиме да ја докажеме мојата теорија дека заради правилото "гол в гости" подобро е вториот натпревар да го играш на гости. :D

Ова не смее да ви се случи со Барса, Меси ќе ве уништи или Дембеле . Сигурно и Клоп е свесен за ова па очекувам подефанзивна игра од вашите бекови.

Затоа пишав, на 90% од утакмиците. Нема да напраи грешка ко лани ЕДФ што ја напраи против Ливерпул па прими 5 гола за 25 минути :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom