- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.646
- Поени од реакции
- 14.038
Не може да се преговара со Тотенхем освен ако не им е отпад некој играч или е година дена на истек на договор.Така е зборот, ама за околу 80 сигурно може да се преговара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може да се преговара со Тотенхем освен ако не им е отпад некој играч или е година дена на истек на договор.Така е зборот, ама за околу 80 сигурно може да се преговара.
Ако на гостински терен играш како Тотенхем за да дадеш гол, ДА - предност е.Фабињо им е ѕвер, според мене најдобар играч им е од средината на теренот.
Дали јас сум единствен кој мисли дека подобро е реваншот да го играш во гости? Заради глупавото правило "гол в гости".
Од секогаш сум го мислел тоа, кога се работи за две горе-долу изедначени екипи, сметам дека подобро е реваншот да го играш во гости.
Апсолутно не.,постои можност дури и Милнер лев бек да игра
Ние ако ве тепаме 0-2 на Камп, вие ќе треба да не' тепате 0-4 на Енфилд?[DOUBLEPOST=1555633930][/DOUBLEPOST]Барса ќе мора да дава два гола.
Liverpool играат на контри и преку бекови. Има интересен податок дека бековите на Liverpool имаат поделено 20 асистенции оваа сезона. Се надевам Valverde ќе спреми тактика да им ги затвори бековите и да врши притисок на нив. Нападот им е убиствен, Semedo мора да игра бек за да имаме во тимот кој да го брка Mane.
Бековите се многу експонирани со оваа игра на Ливерпул, на 90% од утакмициве сезонава, повеќе се во противничка половина него во своја а најчесто 6ката доаѓа ко среден штопер, измеѓу Вирџил и кој и да е другиот.
Истиот стил кој Барселона со години го игра. Бековите екстра офанзивни, играат крила во фаза на напад, а Бускетс игра помеѓу 2та стопери.[DOUBLEPOST=1555661036][/DOUBLEPOST]Клучно ќе биде да не се прими гол на Камп Ноу (или максимум еден) и потоа на реваншот одиме да ја докажеме мојата теорија дека заради правилото "гол в гости" подобро е вториот натпревар да го играш на гости.Бековите се многу експонирани со оваа игра на Ливерпул, на 90% од утакмициве сезонава, повеќе се во противничка половина него во своја а најчесто 6ката доаѓа ко среден штопер, измеѓу Вирџил и кој и да е другиот.

Ова не смее да ви се случи со Барса, Меси ќе ве уништи или Дембеле . Сигурно и Клоп е свесен за ова па очекувам подефанзивна игра од вашите бекови.