Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мило ми е шо си помирен со фактот дека Меси не е во топ три најдобар за ланската сезона.
И јас те сакам.

Мило ми е шо си помирен со фактот дека Меси не е во топ три најдобар за ланската сезона.
И јас те сакам.
Не го кажувај ова пред луѓе надвор ќе те мислат за ретардиран и ќе ти се смеат.
Меси не бил у топ 3 Хахахахах. Меси па 2 празни места.
Роналдо првите 17-18кола ЛаЛига го немаше. Даде 4-5гола против Апоел и 2-3гола против утепани Б.Дортмунд, во ЛШ полуфинале и финале го снема. Да не беше пеналот против Јуве и тогаш немаше гол да даде. Цела сезона како делфин се фрлаше за пенал/слободен да му свират. Поздрав

Не го кажувај ова пред луѓе надвор ќе те мислат за ретардиран и ќе ти се смеат.
Меси не бил у топ 3 Хахахахах. Меси па 2 празни места.
Роналдо првите 17-18кола ЛаЛига го немаше. Даде 4-5гола против Апоел и 2-3гола против утепани Б.Дортмунд, во ЛШ полуфинале и финале го снема. Да не беше пеналот против Јуве и тогаш немаше гол да даде. Цела сезона како делфин се фрлаше за пенал/слободен да му свират. Поздрав
Срце мое шо го спомнуваш Роналдо. Меси не е за во топ 3, гледано статистички и трофејно(ЗАЕДНО) Исто и Роналдо.
Побрзо треба Гризман, Мбапе(30+ голови 10+ асистенции. едниот ЛЕ, ЕК, ВЦ, другиот Триплета плус ВЦ) да бидат него ли Роналдо и Меси.
И не ми изигравајте ретардирани, читајте убаво мислења. И не ме цитирај Че не ме пушта да коментирам. Кисче

Последно уредено:
Проблемот е шо нема јасни приоритети и стандарди по кои се одредува кој на кое место е според ФИФА или УЕФА или кој и да ги одредува.

Али една работа треба да е јасна ...

Меси и Роналдо се убедливо најдобрите фудбалери шо играле фудбал одкога е измислен овој спорт, овие двајца се зенот на фудбалот, поставија стандарди и статистики што никој ги нема, и тешко дека ќе ги има некој во скоро време. Самата нивна појава на теренот е магична и треба да се ужива додека играат. Ова е единствен факт што никој неможе да го негира и оспорува. Се друго е гола вода, маркетиншки трикови и финансиски инжинеринг за вртење на што поголема пара.

Проблемот е шо нема јасни приоритети и стандарди по кои се одредува кој на кое место е според ФИФА или УЕФА или кој и да ги одредува.

Али една работа треба да е јасна ...

Меси и Роналдо се убедливо најдобрите фудбалери шо играле фудбал одкога е измислен овој спорт, овие двајца се зенот на фудбалот, поставија стандарди и статистики што никој ги нема, и тешко дека ќе ги има некој во скоро време. Самата нивна појава на теренот е магична и треба да се ужива додека играат. Ова е единствен факт што никој неможе да го негира и оспорува. Се друго е гола вода, маркетиншки трикови и финансиски инжинеринг за вртење на што поголема пара.
ronaldo-422-lionel-messi-and-ronaldo-.jpg

Барселона и Џирона ќе играат во САД, на 27-ми јануари во Мајами. Некако очекував дека баш Барса ќе биде прва.

Сега гледам клипови од 2009 какви играчишта играа и какви игри имавме, а сега Валверде и брани се на 1-0...

Алвеш, Пујол, Абидал, Чави, Иниеста, Виља, Фабрегас, Санчез....

Животна желба ми е Пеп да се врати, макар и на 1 сезона....

Сега гледам клипови од 2009 какви играчишта играа и какви игри имавме, а сега Валверде и брани се на 1-0...

More tebe zivotna zelba ti e da si go smenes username-ot ama aj :kezec:

Ако гледаш клипови од 2009та, Виља игра во Валенсија, Фабрегас во Арсенал, а Санчез во Удинезе. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom